Fanny hajápolási tippjei

Tippek az évszakváltáskor erősödő hajhullás ellen

A hajhullás visszatérő problémaként sokunk életében előfordul. A haj természetes állapotában évszaktól függően is hullik valamennyire, és teljesen normális folyamat, hogy évszakváltáskor az átlagosnál jobban hullik. Sokan ilyenkor pánikszerűen próbálnak rájönni az okokra, a természetes hajhullást azonban fontos megkülönböztetnünk a kóros hajhullástól.

----------------------------------------
Mi okozhatja a hajhullást?
----------------------------------------

A fő okok között ilyenkor legtöbbször a vitaminhiány, az allergia, valamilyen a szervezetben lévő belső gyulladás vagy gyógyszeres kezelés szerepel. Fontos, hogy kiderítsük, mi az igazi kiváltó ok, és először azt szüntessük meg vagy kezeljük. A fehérje és vitamindús táplálkozás, és a kíméletesebb hajápolás általában már önmagukban is elegendőek a hajhullás megszüntetéséhez, mert a hajhullás mögött a legritkább esetben áll a hajhagymáknak megbetegedése. Ilyen esetben a szakember hajszeszekkel, samponokkal vagy maszkokkal segít megszüntetni a problémát. Hajhullás ellen a legjobb hatás akkor érhető el, ha külső és belső kezelést egyaránt alkalmazunk és az étrend megváltoztatása mellett hajunk állapotát javító hajpakolást is használunk.

----------------------------------------
Mire figyeljünk ha este lehűl az idő?
----------------------------------------

Ha éjjel lehűl a levegő különösen figyeljünk oda arra, hogy hajmosás után nedves fejjel ne menjünk ki az utcára. Egészségünk érdekében alaposan szárítsuk meg a hajunkat, de beállított frizuránkat is óvhatjuk legalább egy ráterített kendővel vagy sállal. Ha úgy érezzük, hogy erőteljesen hullik a hajunk, akkor ne habozzunk megmutatni azt fodrászunknak, aki segíteni fog a probléma megoldásában.

----------------------------------------
NYÁRI HAJERŐSÍTŐ AJÁNLAT ÖNNEK
----------------------------------------

A tökéletes frizurához elengedhetetlen a jó minőségű haj, amit csak megfelelő ápolással érhetünk el. Hajunk állapota nagymértékben meghatározza frizuránk tartósságát, valamint az elkészíthető frizurák típusait is.

A tűző nyári naptól az Ön haja is kiszáradhat és töredezetté válhat. De ne aggódjon!

Jelentkezzen be és jöjjön el hozzánk június 25.-ig, és frizurája mellé egy egy 30 perces exkluzív, csak nálunk elérhető Sisi hajkezelést adunk Önnek ajándékba, melyet Sisi királyné intenzív konyakos-tojásos hajápoló kezelései ihlettek!

Így nemcsak tökéletes frizurája lehet, hanem megóvhatja haját a tűző nyári nap okozta károsodástól is! Döntsön gyorsan, mert a szabad időpontok száma véges!

FIGYELEM: Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »