Fanny hajápolási tippjei

A hajápolás 10 legfontosabb kelléke

Ha ápolásról van szó akkor hajlamosak vagyunk túlzásokba esni, pedig a rengeteg sampon, hab, lakk, zselé, fésű, kefe és egyéb termék közül egy nőnek valójában mindösszesen 10 dologra van szüksége a tökéletes hajhoz.

1. Jó hajkefe

Minél jobb minőségű a hajkefe, annál egészségesebb a haj. Hagyjuk a műanyag keféket és válasszunk inkább fa hajkefét vaddisznósörtével. A hajunk sokkal egészségesebb lesz tőle és a vékony szálú haj pedig nem fog szállni az elektromos feltöltődéstől.

2. Megfelelő sampon

Erről sokat írtunk már, de tényleg fontos. A lényeg, hogy a hajtípusunknak megfelelően válasszunk, viszont minél ritkábban és minél kevesebbet használunk, annál jobb.

3. Balzsam

Kötelező minden samponozás után, főleg ha száraz, festett vagy szőkített hajunk van. Zsírosodó haj esetén csak a hajszálak alsó kétharmadán használjuk.

4. Ritka fogú fésű

Soha de soha ne használjunk hajkefét a nedves haj fésüléséhez. Nem véletlenül hívják kifésülésnek és nem kikefélésnek. Ha otthon kizárólag ritka fogú fésűvel nyúlunk a nedves hajhoz, akkor garantáltan kevesebb lesz a töredezett hajvégünk.

5. Hajfény krém

Erre sokan mondhatják: "Micsoda?" De higgyük el, ez tényleg működik. A mindennapok során megviselt, fénytelen hajat egy pillanat alatt ragyogóvá tudjuk varázsolni. Vékony szálú hajnál viszont legyünk spórolósak, mert ezek a termékek elnehezíthetik a hajat.

6. Száraz sampon

Ezek a samponok tökéletesen alkalmasak arra, hogy két mosás között felszívják a felesleges zsírt a hajtövekről. Ha épp nem jutunk hozzá, akkor a hintőpor is megteszi.

7. Jó hajszárító

Soha ne becsüljük le egy jó hajszárító fontosságát. Alapszabály, hogy minél erősebb, annál jobb és persze lehetőleg ionos legyen. Ezzel lerövidíthetjük a hajszárítás idejét, amivel kevesebb ideig tesszük ki káros hőhatásnak a hajunkat.

8. Volumennövelő hab vagy egyenesítő balzsam

Ezek a termékek megváltást jelentenek a vékony szálú hajnak, mert a hajtöveken alkalmazva egy pillanat alatt tartást adnak annak. A többi hajtípusnál érdemes inkább egy kevés hajkiegyenesítő balzsamot használni, amivel kevésbé fog göndörödni a haj.

9. Hajcsavaró vagy hajvasaló

Sokan aludtak tini éveikben hajcsavarókkal a fejükön, ami persze működött, de rendkívül kényelmetlen volt. A hajcsavarók persze sokat fejlődtek azóta, így érdemes belőlük tartani egy szettet otthon. Ne felejtsük el, minél hosszabb a hajunk, annál nagyobb csavarók kellenek! Csavarók helyett persze választhatunk göndörítő hajvasalót, illetve a hullámos hajúak igény szerint egyenesítő hajvasalót.

10. Hajlakk

Végül, de nem utolsósorban a hajlakk minden nő frizurájának egyik legfontosabb kelléke. A hajlakk nem csak a frizura formájának megőrzésében segít, de megvédi a hajat a göndörödéstől, hőtől és az UV sugárzástól is. Érdemes egy közepes és egy erős hajlakkot tartanunk otthon, mert a közepes elég a mindennapok során, az erős pedig akkor kell, ha egy egész éjszakán át akarjuk fixálni a frizurát.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor jelentkezzen be hozzánk 10% online kedvezménnyel itt: Online időpont kérés »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »