Hajápolási tippek

A természetes hatású frizura titka

Egy frizura esetében nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat vele a mindennapok során, de legalább ilyen lényeges az is, hogy a hajviselet természetes hatást keltsen. Persze vannak olyan esetek, amikor valaki kifejezetten extrém formát vagy színt szeretne, de ez ritkán fordul elő. Sokan keresnek fel minket azzal a problémával, hogy úgy érzik, frizura helyett egy "sapka" van a fejük tetején, emiatt nem tudják jól kezelni frizurájukat, ami egyáltalán nem kelt természetes benyomást.

----------------------------------------
Mitől nem természetes egy frizura?
----------------------------------------

Ennek oka a legtöbb esetben az, hogy a hajvágás után nincs rendesen összedolgozva a forma, így a hajvégek tömbszerűen összeállnak, ami a természetesen növekvő haj esetében elképzelhetetlen. Ilyen esetben nem csak a hajvágással van probléma, hanem a befejezetlen munkával is. Sok fodrász egyszerűen lustaságból, vagy hozzá nem értésből nem végzi el megfelelően a puhítást, ami tulajdonképpen hajvég ritkítást jelent. Ezzel az egyszerűnek tűnő, de jó kézügyességet és sok gyakorlatot igénylő művelettel a manapság népszerű frizuráknál is garantálható a természetes hatás.

A szinte kötelezőnek nevezhető, szárazon történő puhítással frizuránk könnyebben kezelhetővé válik és a jobb összhatás miatt több elismerő tekintetet is biztosít számunkra.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Ha szeretne végre egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor jelentkezzen be online 10% kedvezménnyel! Szalonjaink szigorú biztonsági feltételek mellett állnak rendelkezésre. Bejelentkezek és igénybe veszem a kedvezményt! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »