ANGERER Hajápolási Termékek
Egyedülálló kombináció az igénybevett, töredezett és roncsolt haj ápolásához és regenerálásához. Az ANGERER KERATIN Hajsampon hatékonyan tisztítja és erősíti, az ANGERER SISI Hajpakolás intenzíven regenerálja és hidratálja hajszálait, az ANGERER Hajápoló Tej ápolja és védi hajszálait azok teljes hosszán, az ANGERER Kifésülés Könnyítő Spray javítja a haj kezelhetőségét, az ANGERER Hajvégápoló Szérum pedig megelőzi a hajszálak további töredezését.
Intenzív regenerálás minden hajtípusnak!
Az intenzív regeneráló termékcsomag az ANGERER hajápolási termékek teljeskörű válogatása az elrontott frizurák helyrehozásának szakértőjétől, az igénybevett, töredezett és roncsolt haj állapotának javításához.
Az ANGERER hajápolási termékek kiváló összetevőkkel, keratin, tejprotein, shea vaj, kókuszolaj, jojobaolaj és anagain segítségével gondoskodnak róla, hogy az Ön haja könnyebben kezelhető legyen!
A csomag tartalma:
2 db Hatékonyan tisztító, hajerősítő KERATIN Hajsampon (2 x 300 ml)
1 db Regeneráló és hidratáló ANGERER SISI Hajpakolás (500 ml)
1 db Gazdag összetételű ANGERER Hajápoló Tej (100 ml)
1 db Kezelhetőséget javító ANGERER Kifésülés Könnyítő Spray (200 ml)
1 db Hajvég töredezést megelőző ANGERER Hajvégápoló Szérum (50 ml)
Annyira jó volt a sampon, hogy most gyorsan rendeltem egy balzsamot is hozzá. Nagyon elégedett vagyok! Köszönöm
Elégedett vagyok a termékekkel. Szép lassan rendbe teszik a szét égett hajamat.
Már az első használat utána éreztem hogy más lett a hajam minősége, kezelhetősége, eltűnt az a száraz érzés, a hajvégápló fantasztikus nincs szákás kinézete a hajvégeknek. Tetszik :)
Az első 2 használat után még nem vettem észre változást, de a következő mosásnál már nagyon jó volt a párom is megjegyezte, hogy nem seprű a hajam.