ANGERER Hajápolási Termékek

Gyengéden ápoló, hidratáló
KERATIN Hajbalzsam 220ml

A 3 lépéses hajápolás 2. lépése
Gyengéden ápoló és hidratáló hajbalzsam amely keratinnal, sheavajjal, kókuszolajjal táplálja és hidratálja a hajat annak teljes hosszán.

 
2500 Ft
  • Termék információ
  • Hatóanyagok

Ápolja haját minden hajmosás után!

Hajunknak samponozás után szüksége van az ápolásra, ezért ha szeretnénk megőrizni annak állapotát, minden hajmosás után használjunk hajbalzsamot. Az ANGERER KERATIN Hajbalzsam használatával a haj egyedülállóan selymes, erős és könnyen kezelhető marad. Fontos, hogy a hajbalzsamot a hajtöveket elkerülve kizárólag a haj hosszán szabad alkalmazni, így elkerülhetjük annak elnehezedését.

Használat:

Vigyük fel az ANGERER KERATIN Hajbalzsamot minden hajmosás után a kézzel kicsavart nedves haj teljes hosszára egyenletesen, a hajtövektől 5 cm-re kezdve. A hajtövekre és a fejbőrre ne kerüljön. Fésüljük bele a hajba, ezután hagyjuk hatni 3 percig, majd alaposan öblítsük ki.

Az üzletek polcain egyre több olyan termék található, amin azt olvashatjuk: sampon és balzsam egyben. Ez első hallásra remekül hangzik, mert egyszerű és gyors módszernek tűnik otthonra, de sajnos hiába próbáljuk megspórolni egy ilyen termékkel a balzsam árát, mert a valóságban elért hatás mindig elmarad a kétlépéses megoldástól.

A sampon a haj tisztításáért felelős, enyhén lúgos kémhatásával kicsit megnyitja a haj külső szerkezetét, a balzsam pedig ápolja a hajat és a samponnal ellentétesen semlegesíti annak kémhatását és lezárja a hajszerkezetet. Nem nehéz belátni, hogy a kettő egyszerre képtelenség, ezért mindenképp ragaszkodjunk a külön samponhoz és balzsamhoz. Érezhető lesz a különbség!

Vásárlóink írták