ANGERER Hajápolási Termékek
A 3 lépéses hajápolás 2. lépése
Gyengéden ápoló és hidratáló hajbalzsam amely keratinnal, sheavajjal, kókuszolajjal táplálja és hidratálja a hajat annak teljes hosszán.
Ápolja haját minden hajmosás után!
Hajunknak samponozás után szüksége van az ápolásra, ezért ha szeretnénk megőrizni annak állapotát, minden hajmosás után használjunk hajbalzsamot. Az ANGERER KERATIN Hajbalzsam használatával a haj egyedülállóan selymes, erős és könnyen kezelhető marad. Fontos, hogy a hajbalzsamot a hajtöveket elkerülve kizárólag a haj hosszán szabad alkalmazni, így elkerülhetjük annak elnehezedését.
Használat:
Vigyük fel az ANGERER KERATIN Hajbalzsamot minden hajmosás után a kézzel kicsavart nedves haj teljes hosszára egyenletesen, a hajtövektől 5 cm-re kezdve. A hajtövekre és a fejbőrre ne kerüljön. Fésüljük bele a hajba, ezután hagyjuk hatni 3 percig, majd alaposan öblítsük ki.
Az üzletek polcain egyre több olyan termék található, amin azt olvashatjuk: sampon és balzsam egyben. Ez első hallásra remekül hangzik, mert egyszerű és gyors módszernek tűnik otthonra, de sajnos hiába próbáljuk megspórolni egy ilyen termékkel a balzsam árát, mert a valóságban elért hatás mindig elmarad a kétlépéses megoldástól.
A sampon a haj tisztításáért felelős, enyhén lúgos kémhatásával kicsit megnyitja a haj külső szerkezetét, a balzsam pedig ápolja a hajat és a samponnal ellentétesen semlegesíti annak kémhatását és lezárja a hajszerkezetet. Nem nehéz belátni, hogy a kettő egyszerre képtelenség, ezért mindenképp ragaszkodjunk a külön samponhoz és balzsamhoz. Érezhető lesz a különbség!
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel, már az első használat után látványos változást tapasztaltam. Puha,fényes, könnyen kezelhető lett a hajam.
Hajsampont balzsamot és pakolást vásároltam lányom részére mert már kezelhetetlen volt a haja, nem tudta kifésülni, csomósodott.Ez a termék egy csoda! Egyszeri használat után (sampon+pakolás) mintha kicserélték volna a hajkoronát.Mindenkinek ajánlom!!
Korrekt szolgáltatás, megbízható áruház!
A termék minőségével abszolút elégedett vagyok. Jó lenne ha azonos kiszerelésben lenne a sampon és balzsam, mert én ugyanannyit használok mindkettőből, ezért a balzsam előbb elfogy mint a sampon. Jó lenne ha nagyobb kiszerelésben is lehetne kapni.