ANGERER Hajápolási Termékek

Regeneráló és hidratáló
ANGERER SISI Hajpakolás 200ml

A 3 lépéses hajápolás 3. lépése
Hónapokig tartó munka eredményeként prémium kozmetikum formájában született újjá Sisi királyné eredetileg konyak és tojássárgája keverékéből készült hajpakolása. Kiváló hatóanyagai táplálják és megerősítik a hajat, így az könnyen kezelhető és jól formázható marad. Az egyetlen, eredeti ANGERER hajpakolás, melyet Sisi királyné hajápoló kezelései ihlettek!

 
4900 Ft
  • Termék információ
  • Hatóanyagok

Erősíti, regenerálja és mélyen táplálja haját!

Az ANGERER SISI regeneráló és hidratáló hajpakolást Sisi királyné hajápoló kezelései ihlették. Tojás és konyak hatóanyagai mellett sheavaj, kókuszolaj, jojobaolaj, tejprotein és keratin segítségével helyreállítja a hajszálak szerkezetét és kijavítja azok felületi sérüléseit. Táplálja és megerősíti a hajat, valamint megelőzi a hajvégek töredezését. Használatával a haj fényes és erős lesz, valamint könnyen kezelhető és jól formázható marad.

Használat:

Vigyük fel az ANGERER SISI Hajpakolást minden második hajmosás után az ANGERER KERATIN Hajbalzsam helyett a törölköző száraz haj teljes hosszára bőségesen és egyenletesen, a hajtövektől 5 cm-re kezdve. A hajtövekre és a fejbőrre ne kerüljön. Fésüljük bele a hajba, ezután hagyjuk hatni 15 percig, majd alaposan öblítsük ki. A haj ezután szabadon szárítható, formázható.

Vásárlóink írták