Fanny hajápolási tippjei

Az elrontott frizurák első legfontosabb hibája

A legnagyobb problémát egy frizura esetében az jelenti, ha az egyáltalán nem illik viselőjéhez, illetve annak egyéniségéhez. Ezt arról lehet felismerni, hogy viselője nem érzi jól magát benne, vagy tetszik neki, de valahogy mégis elégedetlen vele. Nem tud hozzá felöltözni úgy, hogy igazán jónak érezze.

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy a divat által diktált trendeknek megfelelően olyan frizurát kérnek fodrászuktól, ami nem passzol hozzájuk. Egy könnyelmű fodrász ezt adott esetben sajnos el is készíti nekik, amivel aztán nem érzik jól magukat. Rengetegen készíttetnek manapság például ombre hajfestést, amivel aztán úgy néznek ki, mintha óriási lenövésük lenne.

----------------------------------------
Milyen frizurát érdemes választani?
----------------------------------------

A határozott típusú nők nyugodtan választhatnak trendibb, merészebb formákat és kontrasztos színeket, mert természetesen tudják majd azt viselni. A kísérletező típusú nőket sajnos sokszor olyan frizurára is rábeszélik, ami nem áll jól nekik, ezért nagyon fontos a személyiségük megismerése, mielőtt belevágnánk frizurájuk elkészítésébe. Az elővigyázatos nők általában már megégették magukat egy fodrásznál, így esetükben óvatosan kell bánni bármiféle változtatással és biztosítani kell őket arról is, hogy létezik olyan frizura, ami igazán jól áll nekik.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

A megfelelő hajszín és hajhossz kiválasztása nagyon lényeges, de a legnagyobb problémát egy frizura esetében az jelenti, ha az egyáltalán nem illik viselőjéhez. Azonban mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Ha szeretne végre egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor jelentkezzen be online 10% kedvezménnyel! Szalonjaink szigorú biztonsági feltételek mellett állnak rendelkezésre. Bejelentkezek és igénybe veszem a kedvezményt! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »