Fanny hajápolási tippjei

Az elrontott frizurák harmadik legfontosabb hibája

A frizura formájának kiválasztása rendkívül fontos eleme az összkép kialakításának. A nem megfelelő formaválasztás, amibe beletartozik a hajhossz előnytelen megválasztása is, gyakran olyan vonásunkat emeli ki, amit nem szeretnénk hangsúlyozni. A fej és az arc formája, valamint a nyak hossza például meghatározó eleme kell, hogy legyen a választásnak.

onlinetablettak.com Sajnos sok fodrász nem veszi figyelembe ezeket a szempontokat, a szemöldök magasságát vagy akár a fül méretét és ezáltal olyan frizurát is elkészít, ami viselője számára kellemetlen perceket okoz. Gondoljunk csak vissza, amikor Ördög Nóra levágatta gyönyörű hosszú haját és helyette rövid frizurát választott, rendkívül előnytelenül látszódott a hosszú nyaka. A választott frizuraforma önmagában persze nem volt rossz, de inkább egy rövid nyakú nő számára állt volna igazán jól. Nem véletlen, hogy azóta ő is újra megnövesztette a haját.

----------------------------------------
Ne kövessük vakon a sztárok hajformáit!
----------------------------------------

Figyelnünk kell arra is, hogy hiába tetszik meg nekünk egy sztár frizurája, egyáltalán nem biztos, hogy adottságainkhoz mérten az a hajforma áll majd nekünk a legjobban. Rengetegen jönnek hozzánk sztárok mintájára kért, elrontott előre hosszabbodó, illetve lépcsőzetes frizurával is, melyek elkészítése rendkívül nagy odafigyelést és precizitást igényel, de fodrászuknak nem volt elég gyakorlata annak elkészítésében, így pontatlan lett a hajvágás és befejezetlen a munka.

Egy vendég sokszor nem tudja megítélni egy szakember alaposságát, de a karakterünkhöz és arcformánkhoz leginkább illő hajviselet kiválasztásával sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Ha szeretne végre egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor jelentkezzen be online 10% kedvezménnyel! Szalonjaink szigorú biztonsági feltételek mellett állnak rendelkezésre. Bejelentkezek és igénybe veszem a kedvezményt! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »