Hajápolási tippek

Egy igazi rémálom: Frufruvágás otthon

Kevés olyan dolog tud igazán elrontott frizurákat produkálni, mint az otthoni hajvágás. Ha önmagunknak próbálunk frizurát vágni, az sajnos az esetek többségében biztosan balul sül el. Sok nő mégis megpróbálja otthon a tükör előtt, házi ollóval kiigazítani a frizuráját, pedig saját haját levágni még egy gyakorlott fodrásznak is embert próbáló feladat.

----------------------------------------
Egy elrontott frufru általában nem javítható!
----------------------------------------

Ha valaki frufrut hord, akkor annak formája óhatatlanul hamarabb változik meg, mint az egész frizuráé, de minden figyelmeztetés ellenére mégis sokan próbálkoznak frufrujukat maguknak levágni, ami szinte mindig rövidre sikerül, aminek öcsifrizura a vége. A frufru formája azonnal látszik és rendkívül szembetűnő, ha nem jó. A fodrász számára a legnehezebben javítható az elrontott frufru, mert a rossz vágást csak vágással lehet kijavítani. Egy eleve túl rövidre vágott frufrut szinte lehetetlen esztétikusan újraformázni, ezért gyakran csak idővel lesz megint szép a frizura.

Ha valakinek nincs lehetősége havonta profi fodrászhoz menni, akkor menjen inkább 2 vagy 3 havonta, így mindig rendezett marad a külseje. Két hajvágás vagy festés között vendégeinknek a frufruvágás ingyenes, így garantáljuk, hogy frizurájuk mindig tökéletes marad.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Nálunk biztosra mehet, mert minden fodrászunk munkájára garanciát vállalunk. Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor szeretettel várjuk szalonjainkban Budapesten! Jelentkezzen be hozzánk első alkalommal 10% kedvezménnyel itt:
Tökéletes frizurát szeretnék! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »