Fanny hajápolási tippjei

Egyre több az elrontott frizura!

Egy jól elkészített frizura rengeteget ad hozzá a megjelenéshez, amiből egyértelműen következik, hogy a nem megfelelő frizura sok bosszúságot okoz viselőjének. A statisztikák szerint egy külső szemlélő figyelmét a nők frizurája kelti fel először, viszont a nők többsége gyakran észre sem veszi, hogy el van rontva a frizurája. Sokan nem merik megbántani a fodrászukat, ezért nem is mondják meg, ha nem elégedettek, vagy azt gondolják, hogy ez a maximum, amit a hajukból ki lehet hozni.

A hajtípus vizsgálata rendkívül fontos a megfelelő fizura kiválasztásánál, de egy jó fodrász mindig az összképet nézi és figyelembe veszi a vendég egyéniségét is. Rengeteg dologból észre lehet venni, hogy egy frizura el van rontva, de a három legfontosabb hiba a következő:

1) A frizura nem illik az egyéniséghez
2) Rossz a hajszín
3) Rossz hajforma


Ezen kívül még számtalan hiba létezik, például gyakran figyelmen kívül hagyják a haj adottságait. Az elrontott frizurákat az esetek többségében ki lehet javítani, de van néhány dolog, amit sajnos nem: a vegyszerrel leégetett hajat és az elrontott hajvágást csak a haj hosszából történő vágással lehet helyrehozni.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Nálunk biztosra mehet, mert minden fodrászunk munkájára garanciát vállalunk. Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor szeretettel várjuk 3 helyen Budapesten! Jelentkezzen be hozzánk első alkalommal 10% kedvezménnyel!
Bejelentkezek és igénybe veszem a kedvezményt! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »