Fanny hajápolási tippjei

Ettől lesz tartósabb a festett hajszín

Ahhoz, hogy a festett haj egészséges és könnyen kezelhető maradjon, fokozottan kell ügyelni annak hidratálására. Igyunk sok vizet és táplálkozzunk egészségesen, amivel máris sokat tehetünk hajunk egészségéért. Emellett nem lehet elégszer hangsúlyozni a 3 lépéses hajápolás fontosságát. A sampon, balzsam és hajpakolás hármasának helyes alkalmazása sokat segíthet festett hajunk állagának megóvásában.

A sampont mindig vízzel felhígítva tegyük a hajunkra, hogy jobban el tudjuk oszlatni a hajon, majd mosás után öblítsük ki alaposan. Ezután következhet a balzsamozás, amely minden hajmosást követően szükséges. Harmadik lépésként pedig használjunk legalább heti kétszer a balzsam helyett hajpakolást, amivel elősegítjük hajunk hidratálását és ápolását.

----------------------------------------
A hajhossz is számít!
----------------------------------------

A festett és igénybe vett haj intenzívebb ápolást igényel, ezért érdemes száraz hajon alkalmazható hajápolókat is használni.

Hosszú haj esetében hajvégápoló szérum alkalmazása javasolt a hajvégeken, a hajszálak utolsó 5-10 cm-es hosszán egyenletesen eloszlatva. Szintén ajánlott fésülést könnyítő spray használata a haj teljes hosszán. Figyeljünk rá, hogy ezek a termékek a hajtövekkel vagy a fejbőrrel ne érintkezzenek. Az ANGERER Hajvégápoló Szérum intenzíven táplálja és védi a hajvégeket, megelőzi azok töredezését. A rendszeres használat simává és selymessé teszi a hajszálak felszínét, valamint védi és regenerálja a roncsolt hajvégeket.

Rövidebb, áll felett érő hajnál inkább hajápoló tejet használjunk, amely a haj teljes hosszára felvihető, kivéve a hajtöveket. Az ANGERER Hajápoló Tej hatóanyagai a hajban maradnak és könnyített pakolásként kivételesen lággyá, rugalmassá teszik a hajat, táplálják és hidratálják a hajszálakat, valamint óvják a káros hőhatások ellen is. A hajápoló tej használata különösen ajánlott rendszeres hajfestés esetén is.

----------------------------------------
Amit el kell kerülni
----------------------------------------

Az átlagos haj általában 3-4 színmélységnyi világosítást visel el károsodás nélkül, ezért lehetőség szerint ne fogjunk hozzá otthon a hajszínváltásnak, főleg ha világosítani szeretnénk, hanem keressünk fel inkább egy szakembert. Így nem csak hajszínünkkel, hanem hajunk állagával is elégedettebbek lehetünk festés után. Fontos, hogy a hajszínünket legfeljebb négyhetente frissítsük, mert az ennél gyakoribb festés túlzottan igénybe veszi a hajat és a fejbőrt.

A festett hajszín megőrzése érdekében, ne alkalmazzunk kamillás vagy gyümölcssavat tartalmazó, citrusos hajápoló készítményeket vagy sampont, mert ezek fokozott tisztító hatásuk révén gyorsítani fogják a szín kopását. Ha a festett hajat intenzívebben ápoljuk, akkor a választott hajszín tartósabb, a haj pedig egészségesebb marad.

----------------------------------------
Ápolja haját professzionális ANGERER hajápoló termékekkel!
BÓNUSZ: 50%-al csökkentettük a házhozszállítás díját!

----------------------------------------

A hajszálak egészségének megőrzése érdekében a különböző hajhossz különböző ápolást igényel. A professzionális ANGERER hajápoló termékek a legkiválóbb összetevőkkel segítenek megőrizni hajának állapotát, hogy megfelelő ápolást nyújtsanak a mindennapokban.


ANGERER SISI Regeneráló és Hidratáló Hajpakolás - Az egyetlen hajpakolás, melyet Sisi királyné hajápoló kezelései ihlettek. Hatóanyagai táplálják és megerősítik a hajat, így az könnyen kezelhető és jól formázható marad. Kattintson ide »


DELUXE hajápoló csomag félhosszú vagy hosszú hajhoz - Válogatott kombináció a félhosszú vagy hosszú haj gyengéd ápolásához. Hajnövesztés esetén különösen ajánlott. Kattintson ide »


DELUXE hajápoló csomag rövid hajhoz - Válogatott kombináció a rövid haj gyengéd ápolásához. Mindennapos ápolás a rendszeres hajvágások között. Kattintson ide »

Most még jobban megéri,
mert FELÉRE CSÖKKENTETTÜK a házhozszállítás díját!

Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »