Hajápolási tippek

Ezen is múlhat, hogy elrontják-e frizuráját!

Tapasztalatból tudjuk, hogy a szakmai hiányosságok mellett rengeteg elrontott frizurát eredményez a fodrász és a vendég közti félreérthető kommunikáció. Ezt elkerülendő rendkívül fontos megbizonyosodnunk róla, hogy a másik fél pontosan ugyanazt érti az általunk elmondottakból, mint amit mondani szeretnénk. Ezúton adunk néhány tippet ahhoz, mire figyeljünk oda a fodrásznál, hogy valóban olyan frizurát kapjunk, mint amilyet elképzeltünk.

1) Konzultáció
A legfontosabb, hogy beszélgessünk a fodrásszal. Még akkor is, ha régi fodrászunkhoz megyünk vissza, hiszen magától nem tudhatja, hogy milyen kívánságunk van éppen. Egy új fodrásznak emellett meg kell tudnia azt is, hogy mennyi időnk van naponta a frizuránkra, vagy milyen problémánk van a hajunkkal. Mondjuk el őszintén amit szeretnénk, de várjuk el a tanácsokat is! Egy fodrásznak mindig maximálisan oda kell figyelnie a vendégére és tudnia kell az egyéniségünkhöz illő frizurát javasolni!

2) Fotók
Ha konkrét színt vagy formát szeretnénk, akkor nyugodtan vigyünk fotót. Nincs annál rosszabb, mint amikor szavakkal próbálunk elmagyarázni ilyesmit. Vihetünk fotót arról is, amilyen frizurát semmiképp sem szeretnénk. Persze lássuk be, hogy nem minden szín és forma áll jól bárkinek, ezért a fodrász felelőssége előre figyelmeztetni minket arra, ha a kiválasztott frizura nem illene hozzánk. Ilyen esetben fogadjuk meg a fodrász tanácsát, mert nem véletlenül mond ellent nekünk!

3) Mennyi az annyi?
A haj hosszából történő vágás sok horror sztorit produkált már. Beszéd helyett mutassuk meg inkább a saját hajunkon mennyi nálunk a kívánt 2 centi. Ha akarjuk, mondjuk meg nyugodtan a fodrásznak előre, hogy ennél többet semmiképp se vágjon.

4) Önre bízom!
Jól gondoljuk meg, hogy tényleg teljesen rábízzuk-e magunkat egy adott fodrászra. A tapasztalat és a rutin hiánya szörnyű dolgokat tudnak eredményezni. Csak a legprofibb fodrászok tudnak teljesen önállóan olyan gyönyörű frizurát alkotni, ami passzol is az egyéniségünkhöz.

Sok nővel előfordult már, hogy olyan frizurával jött ki a fodrásztól, ami túl rövid volt, vagy egyszerűen más színű lett, mint amit várt, de a fentiek betartása segít megelőzni a csalódást.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Nálunk biztosra mehet, mert minden fodrászunk munkájára garanciát vállalunk. Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor szeretettel várjuk szalonjainkban Budapesten! Jelentkezzen be hozzánk első alkalommal 10% kedvezménnyel itt:
Tökéletes frizurát szeretnék! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »