Fanny hajápolási tippjei

Ezért nem áll jól az új frizura!

Minél nagyobb változtatásra szánjuk rá magunkat annál fontosabb, hogy hozzáértő személlyel beszéljük át a lehetőségeket, mert egyáltalán nem mindegy, hogy arcformánkhoz és stílusunkhoz viszonyítva milyen frizurát nézünk ki magunknak. Gyakran előfordul, hogy valaki olyan sztár frizuráját szeretné viselni, akinek teljesen más az egyénisége, így az eredmény sem lesz tökéletes.

----------------------------------------
Mitől lesz elrontott egy frizura?
----------------------------------------

A tökéletes frizura kiválasztásához figyelembe kell venni a haj aktuális állapotát, színét, valamint jellegét és minőségét, mert ha ezekre nem figyelünk oda akkor garantált lesz az elrontott frizura. Egy bizonyos arcformára szabott frizura lehet, hogy remekül áll egy tökéletesen kisminkelt sztárnak, de sajnos az esetek többségében nem fog ugyanúgy passzolni mindenkihez, hiába is készítjük el teljesen azonosan. Különösen nagy gondot jelent, hogy tévesen megválasztott hajszín esetén, azaz vegyszeres munka után még nehezebb az újabb változtatás. Ilyen esetben a fodrásznak rendkívül körültekintőnek és tapasztaltnak kell lennie ahhoz, hogy helyesen mérje fel, mit visel még el a meggyötört haj.

----------------------------------------
Rossz döntés esetén is legyünk türelmesek!
----------------------------------------

Van néhány alapszabály, amit akkor is be kell tartanunk, ha rájövünk, hogy frizuránkkal kapcsolatban rossz döntést hoztunk. Nemrég szőkített hajat például még véletlenül se akarjunk daueroltatni, mert az biztosan helyrehozhatatlanul roncsolódik. Szintén ne próbáljuk meg festett sötét hajunkat egy lépésben több árnyalatot világosíttatni, mert ha a szín beállítása sikerül is, hajunk garantáltan nyúlós, vattacukor állagú lesz, amin az sem segít, ha újra visszafestjük sötétre. Ismételt változtatás esetén mindig legyünk türelmesek, és fogadjuk el, hogy ha szeretnénk megőrizni hajunk állapotát, akkor általában csak több lépésben változtathatjuk át újra frizuránkat.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Nálunk biztosra mehet, mert minden fodrászunk munkájára garanciát vállalunk. Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor szeretettel várjuk szalonjainkban Budapesten! Jelentkezzen be hozzánk első alkalommal 10% kedvezménnyel itt:
Tökéletes frizurát szeretnék! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »