Hajápolási tippek

Frizura, ami kortalanná tesz

Egy frizura kiválasztásánál leglényegesebb a viselőjének személyisége. Ha egy nőnek tökéletes a frizurája, akkor nem lehet megmondani hány éves, mert mindenkinek csak az jut először eszébe, hogy milyen jól néz ki. Egy fiatal nőt éretté, szexissé tesz egy jó frizura, az évek múltával pedig fiatalít és vonzóvá tesz. Egy jól eltalált frizura akár 10-15 évet is fiatalíthat egy nő külsején, ami persze nem attól lesz fiatalítóan előnyös, hogy mennyire trendi, hanem attól, hogy milyen tulajdonságokat és adottságokat emel ki a szín vagy a forma.

----------------------------------------
Akkor is el van rontva, ha nem illik hozzánk!
----------------------------------------

Valójában minden olyan frizura el van rontva, ami nem illik hozzánk, de ezt a nők többsége észre sem veszi. Sokan nem merik megbántani a fodrászukat, ezért nem is mondják meg, ha nem elégedettek. Az elrontott hajszínt vagy hajformát az esetek többségében helyre lehet hozni, de a leégetett hajat és az elrontott hajvágást csak a haj hosszából történő vágással lehet korrigálni. A tökéletes frizura érdekében fontos, hogy fordítsunk gondot a hajápolásra is, mert az egészséges haj sokkal jobban formázható és több lehetőséget kínál, mint egy elvékonyodott, nem megfelelően gondozott sörény. A tökéletes frizura azt mutatja meg, ami a legszebb bennünk, az igazi lényünket emeli ki.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Nálunk biztosra mehet, mert minden fodrászunk munkájára garanciát vállalunk. Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor szeretettel várjuk szalonjainkban Budapesten! Jelentkezzen be hozzánk első alkalommal 10% kedvezménnyel itt:
Tökéletes frizurát szeretnék! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »