Hajápolási tippek

Frizura, mint fiatalító eszköz

A nők többsége elgondolkodott már azon, hogy korának előrehaladtával miképp maradhatna fiatal. A fiatalítás érdekében egész iparágak ontják a különböző krémeket és a várt eredmény érdekében egyre többen választják azt is, hogy kés alá fekszenek. Eláruljuk, hogy a drasztikus plasztikai beavatkozások helyett van egy sokkal egyszerűbb módszer: az egyéniségünkhöz illő új frizura. Rengeteg olyan esettel találkozunk, amikor valaki a nem megfelelő frizura miatt jóval idősebbnek látszik a koránál.

----------------------------------------
Hogyan fiatalíthat egy frizura?
----------------------------------------

Egy jól eltalált frizura akár 10-15 évet is fiatalíthat egy nő külsején, ami persze nem attól lesz fiatalítóan előnyös, hogy mennyire trendi, hanem attól, hogy milyen tulajdonságokat és adottságokat emel ki a szín vagy a forma. Erőtlen tartású hajnál nem szabad szabályos, feszes formát választanunk, mert ennél a hajtípusnál lényeges, hogy borzolható, tupírozható legyen. Sokan szeretnék gyenge szálú hajukat egyenlő hosszúra növeszteni, ami csúnyán lelapul, de egy másfajta vágás vagy akár egy rövid frizura megoldást jelenthet számukra.

A megfelelő hajszín és hajhossz kiválasztása nagyon lényeges, de a legnagyobb problémát egy frizura esetében az jelenti, ha az egyáltalán nem illik viselőjéhez. Azonban mindenki számára létezik olyan előnyös frizura, ami kiemeli az egyéniségünket.

----------------------------------------
Őszi hajerősítő ajánlat Önnek!
----------------------------------------

A változékony őszi időjárástól az Ön haja is kiszáradhat és töredezetté válhat. De ne aggódjon!

Jelentkezzen be és jöjjön el hozzánk szeptember 24.-ig, és frizurája mellé egy csak nálunk elérhető exkluzív Sisi hajkezelést adunk Önnek ajándékba, melyet Sisi királyné intenzív konyakos-tojásos hajápoló kezelései ihlettek!

Így nemcsak tökéletes frizurája lehet, hanem megóvhatja haját a változékony őszi időjárás okozta károsodástól is! Döntsön gyorsan, mert a szabad időpontok száma véges!

FIGYELEM: Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »