Hajápolási tippek

Frizura tippek nem csak kismamáknak

A gyermekvállalás rengeteg kompromisszumra kényszeríti a szülőket. A frizura sokszor az utolsó utáni marad a sorban amire oda kell figyelni, ezért különösen fontos, hogy olyan frizurát válasszunk, aminek kezelésére elég idő marad.

----------------------------------------
Mit tegyünk, ha nem marad idő a frizurára?
----------------------------------------

Az a legrosszabb amikor egy nőnek olyan frizurát kell viselnie amivel nincs kibékülve, de nincs módja megváltoztatni azt. Különösen egy kismama esetében figyelembe kell venni, hogy kevesebb ideje és sokszor kevesebb anyagi lehetősége marad arra, hogy a megszokott gyakorisággal járjon fodrászhoz. Ilyen esetben érdemes a legegyszerűbb vágástechnikával elkészített vállig érő, könnyen kezelhető, egyhosszú frizurára váltani, amit nap közben összefoghatunk, de kiengedve egy romantikus vacsora mellett is csinosak lehetünk vele.

Ezzel a hajtípussal akkor sem foghatunk mellé, ha ritkábban jutunk el a fodrászhoz, mert nem fogja elveszteni a formáját a növekedéssel, így 2-3 havonta csak a töredezett hajvégeket kell levágatni. Ha festetni szeretnénk hajunkat, akkor kerülnünk kell a drasztikus színváltásokat és figyeljünk arra, hogy a saját hajszínünktől csak egy-két színmélységgel eltérő árnyalatot válasszunk. Még jobb, ha a teljes festés helyett melírozott hajra váltunk, ami szintén sokkal tovább fog tartani, mert kevésbé látszik a lenövés.

Ha úgy döntünk levágatjuk a hajunkat, akkor praktikus azt ebben az időszakban megtenni, mivel a változtatással rengeteg bókot bezsebelhetünk, egyben az új külső feldobja saját hangulatunkat is. Ha pedig mégsem tetszik a rövid haj, még mindig visszanöveszthetjük.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Nálunk biztosra mehet, mert minden fodrászunk munkájára garanciát vállalunk. Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor szeretettel várjuk szalonjainkban Budapesten! Jelentkezzen be hozzánk első alkalommal 10% kedvezménnyel itt:
Tökéletes frizurát szeretnék! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »