Fanny hajápolási tippjei

Az elrontott frizurák második legfontosabb hibája

A megfelelő hajszín kiválasztása sokszor még a legprofibb fodrászokat is próbára teszi. A bőrszín, a szemszín, a szemöldök vagy az ajkak színe mind befolyásolja a választást. A nem megfelelő szín persze nem jelenti azt, hogy az adott árnyalat eleve rossz lenne, csupán a rossz színválasztás miatt például bőrünk túlságosan sápadtnak, esetleg élettelennek tűnik.

Ha nem megfelelő hajszínt válaszunk, akkor az túlságosan idegen hatást kelt. Ha a hajszín nem passzol a szemünk és a szemöldökünk színéhez, vagy éppen az öltözködési stílusunkhoz, akkor a mindennapok során rendkívül nehéz lesz úgy összeválogatnunk a ruhát vagy a sminket, hogy az természetes, vonzó hatást keltsen.

----------------------------------------
Egyetlen szín is okozhat problémát
----------------------------------------

Megfelelő színválasztás esetén is előfordul, hogy rossz a színek kombinációja, például amikor hideg és meleg színeket egyaránt használnak egy frizurában. Szintén nem esztétikus például, ha nem elég kontrasztos a melír és ezáltal tompa az összhatás. A túlságosan nagy kontraszt sem előnyös, hiszen mindannyian láttunk már csíkos frizurát, ami valljuk be, egyáltalán nem szép látvány. Még egyetlen kiválasztott szín esetén is merülhetnek fel problémák, ha az foltos lesz, vagy egyszerre több árnyalata található meg a hajon.

A hajszín helyes megválasztásával megkímélhetjük magunkat a felesleges aggodalmaktól, igényes külsőt kölcsönözhetünk magunknak és egyúttal pozitív benyomást kelthetünk másokban is.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Nálunk biztosra mehet, mert minden fodrászunk munkájára garanciát vállalunk. Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor szeretettel várjuk 3 helyen Budapesten! Jelentkezzen be hozzánk első alkalommal 10% kedvezménnyel!
Bejelentkezek és igénybe veszem a kedvezményt! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »