Fanny hajápolási tippjei

Az erős és egészséges haj titka

A megfelelő hajápoló termékek sokat segítenek hajunk állapotának megőrzésében, azonban bőrünk és körmeink állapotához hasonlóan hajunk egészségét és a hajszálak eredendő minőségét genetikánk mellett étkezésünk is nagyban befolyásolja. A megfelelő étrend összeállításával nagyon sokat tehetünk azért, hogy hajunk erős és egészséges fényű legyen, valamint megelőzzük a hajhullást is.

----------------------------------------
Mi a legjobb táplálék hajunknak?
----------------------------------------

A változatos táplálkozás a haj egészségének előfeltétele. A haj állapotának megőrzése érdekében együnk rendszeresen halat, például lazacot, tonhalat vagy makrélát, melyek gazdagak fehérjében és omega-3 zsírsavakban. Illesszünk a táplálkozásba diót vagy mandulát és ne feledkezzünk meg a B-6 és B-12 vitaminforrásokról sem. Sok B-6 vitamin található a banánban, burgonyában és a spenótban, a B-12 vitamin megtalálható a húsokban, szárnyasokban és a tejtermékekben. Ajánlatos folsavat tartalmazó ételeket is fogyasztani, például narancsot, paradicsomot vagy babot. A magnézium és a cink szintén fontos ásványi anyagok a hajnövekedés szempontjából.

----------------------------------------
Fontos a sok folyadék!
----------------------------------------

Igyunk sok folyadékot, ami segít a tápanyagok felszívódásában és a folyadékpótlásban is, mert a hajvégek szárazsága folyadékhiányból is eredhet. Vegetáriánusoknak ajánlatos külön multivitamint szedni, mert a különleges étrend miatt előfordul, hogy hajuk nem jut hozzá minden tápanyaghoz.

----------------------------------------
MÁR CSAK EGY HÉTIG:
Tavaszi hajerősítő ajánlat Önnek!

----------------------------------------

A változékony tavaszi időjárástól az Ön haja is kiszáradhat és töredezetté válhat. De ne csüggedjen! Ezúton szeretnénk Önnek egy különleges lehetőséget biztosítani:

Jelentkezzen be hozzánk március 20.-ig, és frizurája mellé
ajándékba adunk Önnek egy 3900 Ft értékű keratinos hajápoló kezelést!

Így nemcsak tökéletes frizurája lehet, hanem megóvhatja haját a változékony tavaszi időjárás okozta károsodástól is! Döntsön gyorsan, mert a szabad időpontok száma véges!

NE FELEDJE az időpontok március 31.-ig választhatóak!
(Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!)
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »