Fanny hajápolási tippjei

Frizura tippek kismamáknak

A gyermekvállalás és nevelés karantén helyzet nélkül is rengeteg kompromisszumra kényszeríti a szülőket. A frizura sokszor az utolsó utáni marad a sorban amire oda kell figyelni, ezért különösen fontos, hogy egy kismama olyan frizurát válasszon, aminek a kezelésére marad elég ideje.

----------------------------------------
Mit tegyünk, ha nem marad idő a frizurára?
----------------------------------------

Az a legrosszabb amikor egy nőnek olyan frizurát kell viselnie amivel nincs kibékülve, de nincs módja megváltoztatni azt. Egy kismama esetében figyelembe kell venni, hogy kevesebb ideje és a gyermek mellett sokszor kevesebb anyagi lehetősége marad arra, hogy a megszokott gyakorisággal járjon fodrászhoz. Ilyen esetben érdemes a legegyszerűbb vágástechnikával elkészített vállig érő, könnyen kezelhető, egyhosszú frizurára váltani, amit nap közben összefoghatunk, de kiengedve egy romantikus vacsora mellett is csinosak lehetünk vele.

Ezzel a hajtípussal akkor sem foghatunk mellé, ha ritkábban jutunk el a fodrászhoz, mert nem fogja elveszteni a formáját a növekedéssel, így csak a töredezett hajvégeket kell levágatni 2-3 havonta. Ha festetni szeretnénk hajunkat, akkor viszont kerülnünk kell a drasztikus színváltásokat és figyeljünk arra, hogy a saját hajszínünktől csak egy-két színmélységgel eltérő árnyalatot válasszunk. Még jobb, ha a teljes festés helyett melírozott hajra váltunk, ami szintén sokkal tovább fog tartani, mert kevésbé látszik a lenövés.

Ha úgy döntünk hogy levágatjuk a hajunkat, akkor praktikus azt ebben az időszakban megtenni, mivel a változtatással rengeteg bókot bezsebelhetünk, egyben az új külső feldobja saját hangulatunkat is. Ha pedig mégsem tetszik a rövid haj, még mindig visszanöveszthetjük.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Ha szeretne végre egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor jelentkezzen be online 10% kedvezménnyel! Szalonjaink szigorú biztonsági feltételek mellett állnak rendelkezésre. Bejelentkezek most! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

Nevet váltott a Lafferton

A Lafferton Fodrászat mostantól ANGERER Fodrászat néven folytatja az elrontott frizurák helyrehozását.


Részletek »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »