Hajápolási tippek

Hajfestés ammóniamentesen: Érdemes?

Biztonságos az ammóniás hajfestés? Hatékony az ammóniamentes? - merül fel egyre gyakrabban a kérdés a fodrásznál és a közösségi médiában. Elmondhatjuk, hogy a mai korszerű hajfestékek rendeltetésszerű használat mellett kivétel nélkül biztonságosak, nincs ismert egészségkárosító hatásuk.

----------------------------------------
Hajfestés ammóniamentesen
----------------------------------------

Az ammóniamentes hajfesték hasonló a klasszikus hajfestékhez, ugyanakkor kevésbé jut be a hajba, így kevéssé roncsol mint a hagyományos hajfesték. Inkább természetesebb árnyalatokhoz, egy-két árnyalat módosítására használható, viszont az ősz hajat nem fedi megfelelően. Az ammóniamentes hajfestékek kiválóan alkalmazhatók színezésre, ami a legkíméletesebb festésnek tekinthető, mivel ilyenkor a festék segédanyagok nélkül csak a haj felületén tapad meg, ám ezért nem is olyan tartós, általában hat-nyolc hajmosásig tart.

Az ammóniamentes hajfestékeknek nincs szúrós szaga, ezért is kedvelik. Azonban vigyázat, az, hogy nincs szúrós szaga, nem jelenti azt, hogy nem lehetünk érzékenyek rá, ezért hajfestés előtt a bőrpróba ilyenkor is javasolt!

----------------------------------------
Az ammónia büdös, ezért veszélyes, nem?
----------------------------------------

Kétségtelen, hogy az ammóniának szúrós szaga van amitől sokan tartanak, valójában a hajfestés során előforduló mennyiségben ez mindössze kellemetlen. Az ammónia segítségével tehető tartóssá a hajfestés, valamint tökéletesen megoldható az ősz haj fedése is, ezért a tartós hajfestéshez leggyakrabban használt hajfestékek mindegyike tartalmaz ammóniát.

Az ammónia tartalmú hajfestékek sötétítésre, világosításra és színezésre, valamint a már szőkített hajak hamvasítására, tonizálására, árnyalására egyaránt alkalmasak. A világosítás ugyan erősebb vegyszert igényel, de szakember kezében ez sem jelent kockázatot. Elterjedt vélemény, hogy a várandós nők nem festhetnek hajat, és bár szakmai szabályok szerint nem ellenjavallt az ammóniás hajfestés a várandósság alatt sem, a szúrós szag irritálhatja a kismamák szaglását, ezért a hajfestést ilyen esetben mi sem javasoljuk.

----------------------------------------
KÉSZÍTSE FEL HAJÁT A TÉLRE!
Hajerősítő ajánlat Önnek december 9.-ig!

----------------------------------------

Legyen tökéletes frizurája és óvja meg haját a hideg téli időjárás okozta károsodástól!

Jelentkezzen be és jöjjön el hozzánk december 9.-ig, és frizurája mellé egy intenzív Keratinos Hajápoló Kezelést adunk Önnek ajándékba, ami helyreállítja a hajszálak felületi sérüléseit, így extra védelmet biztosít hajának!

Döntsön gyorsan, mert a szabad időpontok száma véges!

FIGYELEM: Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »