Fanny hajápolási tippjei

Itt a nyár! Kinek áll jól a rövidebb haj?

Itt a nyár és a frissítő hajvágások ideje, így gyakran felmerül a kérdés, hogy lehet-e rövidebb az új frizura. Általánosságban elmondható, hogy szinte minden nő hordhat rövid hajat. A titok abban rejlik, hogy mennyire lehet rövid a haj, azaz adottságainknak megfelelő vágást és hajhosszt kell választanunk.

----------------------------------------
Vegyük figyelembe természetes adottságainkat!
----------------------------------------

Ha valakinek szép válla és nyaka van, akkor a rövid haj ideális választás lehet, mert felhívja a figyelmet ezekre a területekre. Ha viszont valakinek rövid nyaka, széles válla vagy esetleg tokája van, akkor érdemesebb kerülnie a rövid frizurát. Göndör haj esetén szintén érdemes kétszer meggondolni, hogy rövidre vágatjuk-e a hajunkat, mert nem megfelelő vágás esetén könnyen úgy nézhetünk ki, mint egy puli kutya.

Vékony szálú haj esetén kifejezetten javasolt a rövid frizura, mert ezzel könnyebben elkerülhető a haj lelapulása. A kerek arcformával rendelkező nőknek néhány centivel áll alá érdemes növeszteniük hajukat, amivel kicsit nyújthatják az összképet és elkerülhetik, hogy az összhatás olyan legyen, mint egy sisak. Hosszúkás arcformával az állig érő frizura a legjobb választás, mert ez szélesíti az arcot. A közvélekedéssel ellentétben viszont rövid haj választásakor a kor egyáltalán nem szempont. Nem kötelező rövid hajra váltani 40, 50 vagy akár 60 évesen sem, és idősebb korban is növeszthetjük akár vállig hajunkat, ha az egészséges.

Fontos megemlíteni, hogy a rövid haj fenntartása általában drágább, mint a hosszú hajé. Ezt mindenképp figyelembe kell venni, ha rövid hajat választunk, mert legalább havonta igazítani kell rajta és a formázás is több finish terméket igényel.

----------------------------------------
NYÁRI HAJERŐSÍTŐ AJÁNLAT ÖNNEK
----------------------------------------

A tökéletes frizurához elengedhetetlen a jó minőségű haj, amit csak megfelelő ápolással érhetünk el. Hajunk állapota nagymértékben meghatározza frizuránk tartósságát, valamint az elkészíthető frizurák típusait is.

A tűző nyári naptól az Ön haja is kiszáradhat és töredezetté válhat. De ne aggódjon!

Jelentkezzen be és jöjjön el hozzánk június 25.-ig, és frizurája mellé egy egy 30 perces exkluzív, csak nálunk elérhető Sisi hajkezelést adunk Önnek ajándékba, melyet Sisi királyné intenzív konyakos-tojásos hajápoló kezelései ihlettek!

Így nemcsak tökéletes frizurája lehet, hanem megóvhatja haját a tűző nyári nap okozta károsodástól is! Döntsön gyorsan, mert a szabad időpontok száma véges!

FIGYELEM: Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »