Hajápolási tippek

Mitől lesz tartós a hajfestés?

A hajfestés minősége elsődleges szempont mindenki számára akár fodrásznál, akár otthon kerül sor a műveletre. A megfelelő szín kiválasztása sem egyszerű, de ezzel még nem oldottuk meg a hajfestés legnagyobb problémáját.

----------------------------------------
Mitől lesz tartós a hajfestés?
----------------------------------------

Gyakran előfordul, hogy az eredmény nem tartós, a dobozos termék hamar lekopik, a nem megfelelően befestett haj veszteni kezdi a színét, jobb esetben tompább lesz, rosszabb esetben teljesen elszíneződik. A hajfestés eredményét a festék összetételén túl befolyásolja a különböző segédanyagok használata, a haj minősége, de fontos tényező az egyenletes külső hőmérséklet is. Ez utóbbinak megfelelő beállítása nagyságrendileg tud javítani a hajfestés hatékonyságán, amit otthoni körülmények között reprodukálni lehetetlen, hacsak nem vásárolunk magunknak az ANGERER Fodrászatokban használt professzionális berendezést, melynek neve klimazon.

----------------------------------------
Hogyan segít a klimazon?
----------------------------------------

A klimazon ideális körülményeket biztosít a hajfestés számára, megnyitja a hajszerkezetet, hogy a festék mélyebben beszívódjon a hajba, így sokkal tartósabb színt eredményez. Használatával a hajfestés ideje lerövidül, így azok is bátrabban festhetik a hajukat, akiknek érzékeny a fejbőrük. Fontos tudni, hogy a klimazon nem azonos a hajszárító búrával, ami viszont egyáltalán nem képes segíteni a hajfestés folyamatát. A klimazon segítségével tartósabban marad bent a festék a hajban, és a frizura hamarabb is készül el. A lenövés ellen persze a klimazon sem nyújt megoldást, de használatával biztosak lehetünk benne, hogy választott hajszínünk adottságainkhoz mérten a lehető legtovább megmarad.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Nálunk biztosra mehet, mert minden fodrászunk munkájára garanciát vállalunk. Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor szeretettel várjuk szalonjainkban Budapesten! Jelentkezzen be hozzánk első alkalommal 10% kedvezménnyel itt:
Tökéletes frizurát szeretnék! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »