Fanny hajápolási tippjei

Problémás a haja? Ne törődjön bele!

Az egészséges haj rugalmas és selymesen fénylő, amiből igazán jó frizurát lehet készíteni. Ha megfelelően ápoljuk és gondozzuk a hajunkat, akkor az könnyebben kezelhető lesz. Nem kell beletörődni abba, ha valakinek száraz és töredezett a haja, mert a megfelelő hajápolással mindenkinek szebb és egészségesebb haja lehet. Ehhez nem kell mást tennünk mint eddig, csak egy kicsit másképp.

Az ideális hajápolás a megfelelő hajápoló termékek kiválasztásával kezdődik. Olyan hajápoló termékeket kell keresnünk, melyek összetevői között szerepel a keratin, a tejprotein valamint egyéb ápoló olajok, mint például a jojobaolaj vagy a kókuszolaj. Az egészséges és gondtalan haj feltétele a 3 lépéses hajápolás, amihez mindössze 3 dolog szükséges: sampon, balzsam és hajpakolás.

----------------------------------------
Hogyan végezzük a 3 lépéses hajápolást?
----------------------------------------

Első lépésben átlagosan 2-4 naponta javasolt megmosni a hajunkat, alkalmanként két egymást követő samponos mosással. Fontos, hogy leginkább a hajtöveket samponozzuk, mert az zsírosodik be, nem pedig a haj teljes hossza. Ezt követően hajtípustól függetlenül minden esetben hajbalzsamot kell használni, amit a kézzel kicsavart nedves haj teljes hosszára egyenletesen, a hajtövektől 5 cm-re kezdve kell felvinni. Minden negyedik, ötödik alkalommal a balzsam helyett használjunk hajpakolást, amit minimum 15 percig hagyjunk hatni. Ezt sokan elvétik, mert balzsamozás után és nem ahelyett használják a pakolást.

Könnyen zsírosodó haj esetén kerüljük a gyakori fésülgetést, simogatást, mert ezzel nagyon sok koszt vihetünk fel a hajunkra. Figyeljünk oda arra is, hogy balzsamot, pakolást vagy hajvégápolót még véletlenül se vigyünk fel a hajtövekre, mert befülled tőlük a fejbőr, ami minden esetben zsírosodáshoz vezet. A megfelelő termékek kiválasztásával és a 3 lépéses hajápolással hajunk szebb és egészségesebb lesz, így több fajta frizurát lehet készíteni, és az elkészített frizura tartósabb is lesz.

----------------------------------------
Megújult termékeink május végétől újra rendelhetők lesznek!
----------------------------------------

A hajszálak tökéletes állapotának megőrzése érdekében a különböző hajhossz különböző ápolást igényel. Az ANGERER DELUXE hajápoló csomagokat úgy állítottuk össze, hogy a haj hosszának megfelelő ápolást nyújtsanak a mindennapokban.

DELUXE hajápoló csomag félhosszú vagy hosszú hajhoz - Válogatott kombináció a félhosszú vagy hosszú haj gyengéd ápolásához. Hajnövesztés esetén különösen ajánlott.
Nézze meg a termékcsomagot itt! >>

DELUXE hajápoló csomag rövid hajhoz - Válogatott kombináció a rövid haj gyengéd ápolásához. Mindennapos ápolás a rendszeres hajvágások között.
Nézze meg a termékcsomagot itt! >>

Hajunk adottságai, valamint aktuális állapota nagymértékben meghatározzák az elkészíthető frizura variációkat. Egészséges hajból több fajta frizurát lehet készíteni, és az elkészített frizura tartósabb is lesz.

Rendeljen online, 100% pénzvisszafizetési garanciával! Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

Nevet váltott a Lafferton

A Lafferton Fodrászat mostantól ANGERER Fodrászat néven folytatja az elrontott frizurák helyrehozását.


Részletek »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »