Fanny hajápolási tippjei

Sztárok frizurái: Nem biztos, hogy jól állnak!

Egy híresség új frizurája sokak érdeklődését felkelti, és sok nő határozza el ilyenkor, hogy bizony neki is ugyanolyan frizura kell. Nem ritka, hogy már úgy jönnek el hozzánk a vendégek, hogy magukkal hoznak egy fotót arról a sztárról, akit a TV-ben vagy egy magazinban láttak. Arról viszont általában megfeledkeznek, hogy egy bizonyos arcformára szabott frizura lehet, hogy remekül áll egy tökéletesen kisminkelt sztárnak, de sajnos az esetek többségében nem fog passzolni mindenkihez, hiába is készítjük el teljesen azonosan.

----------------------------------------
Válasszon egyéniségéhez illő stílust
----------------------------------------

Victoria Beckham frizurái például határozott vonások, széles arccsont és normál hosszúságú nyak esetén mutatnak jól, ezért gyenge tartású haj esetében egyáltalán nem javasolt a választásuk. Jennifer Aniston frizuráit ovális arcformájú nők kérjék inkább, mivel kerek archoz ez sajnos egyáltalán nem passzol. Sokan szeretnének Liptai Claudiára is hasonlítani, viszont a figyelemfelkeltő frizurák csak a határozott, kissé exhibicionista nőknek állnak igazán jól.

Bármennyire is szeretne kedvenc sztárjára hasonlítani, jobban teszi, ha frizura szempontból inkább olyan sztárt keres, aki arcformában vagy akár stílusban is hasonlít Önre, így sokkal nagyobb sikere lehet új frizurájával.

----------------------------------------
Ápolja haját hosszának megfelelően!
----------------------------------------

A hajszálak tökéletes állapotának megőrzése érdekében a különböző hajhossz különböző ápolást igényel. Az ANGERER DELUXE hajápoló csomagokat úgy állítottuk össze, hogy a haj hosszának megfelelő ápolást nyújtsanak a mindennapokban.

DELUXE hajápoló csomag félhosszú vagy hosszú hajhoz - Válogatott kombináció a félhosszú vagy hosszú haj gyengéd ápolásához. Hajnövesztés esetén különösen ajánlott.
A részletekért kattintson ide! »

DELUXE hajápoló csomag rövid hajhoz - Válogatott kombináció a rövid haj gyengéd ápolásához. Mindennapos ápolás a rendszeres hajvágások között.
A részletekért kattintson ide! »

Hajunk adottságai, valamint aktuális állapota nagymértékben meghatározzák az elkészíthető frizura variációkat. Egészséges hajból több fajta frizurát lehet készíteni, és az elkészített frizura tartósabb is lesz.

Rendeljen online, 100% pénzvisszafizetési garanciával!
Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »