Hajápolási tippek

Valentin napi meglepetés Önnek!

A tökéletes frizurához elengedhetetlen a jó minőségű haj, amit csak megfelelő ápolással érhetünk el. Hajunk állapota nagymértékben meghatározza frizuránk tartósságát, valamint az elkészíthető frizurák típusait is.

Vigye haza az egyedülálló ANGERER hajápolás élményét Valentin napra és ápolja haját professzionális ANGERER hajápoló termékekkel otthon!

----------------------------------------
VALENTIN NAPI MEGLEPETÉS:
Minden megrendelés mellé +1 ANGERER sampon ajándékba!

----------------------------------------

Az ANGERER hajápolási termékek kiváló összetevőkkel gondoskodnak róla, hogy az Ön haja a hétköznapokban is tökéletes állapotban legyen! Rendeljen most, és minden február 29.-ig leadott online megrendelés mellé ajándékba adunk +1 ANGERER hajerősítő sampont!

Próbálja ki Ön is!


Az ANGERER SISI Regeneráló és Hidratáló Hajpakolás az egyetlen, eredeti hajpakolás, melyet Sisi királyné intenzív hajápoló kezelései ihlettek! Táplálja és megerősíti a hajat, valamint megelőzi a hajvégek töredezését. Használatával a haj könnyebben kezelhető és jól formázható marad.
Kattintson ide! »


DELUXE hajápoló csomag félhosszú vagy hosszú hajhoz - Válogatott kombináció a félhosszú vagy hosszú haj gyengéd ápolásához. Hajnövesztés esetén különösen ajánlott.
Kattintson ide! »


DELUXE hajápoló csomag rövid hajhoz - Válogatott kombináció a rövid haj gyengéd ápolásához. Mindennapos ápolás a rendszeres hajvágások között.
Kattintson ide! »

Most még jobban megéri,
mert FELÉRE CSÖKKENTETTÜK a házhozszállítás díját!

Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »