Fanny hajápolási tippjei

Hajformázás helyesen

Egyre több, a frizura tartósságát segítő finish termék létezik, melyek között egyre nehezebb eligazodni. Sokan panaszkodnak arra, hogy a különböző hajformázó termékektől zsírosodik, korpásodik, vagy kiszárad a fejbőrük. A legtöbb esetben ez két okra vezethető vissza: az adott termék használata nem javasolt az adott haj illetve bőrtípusnál, illetve helytelenül alkalmazzák azokat.

----------------------------------------
Mire figyeljünk a hajhab használatakor?
----------------------------------------

A hajhab célja, hogy extra fényt és terjedelmet adjon a hajnak, de használata esetén nagyon fontos, hogy betartsunk néhány szabályt. A hajhabot kivétel nélkül mindig vizes hajon kell alkalmazni, frizurakészítés előtt. Lényeges, hogy a habot használatkor egyenletesen oszlassuk el a haj egész hosszán, de csak a hajon! Nem szabad a fejbőrhöz vagy a haj tövéhez érnie, mert ott összecsomósodhat, és irritálhatja a fejbőrt. Mindig a haj minőségének, vastagságának megfelelőt válasszunk az üzletek polcairól. Ha vékony szálú, gyenge tartású a hajunk, akkor kerüljük a nagyon erős habot, mert elnehezíti a hajszálakat. Száraz hajnál pedig ne használjunk olyan terméket, ami alkoholt tartalmaz.

----------------------------------------
Hogyan használjuk a hajlakkot?
----------------------------------------

A hajlakk esetében is a kívánt hatásnak megfelelően érdemes választanunk. Nagyon fontos, hogy mindig a cél érdekében válasszuk az eszközt, tehát először gondoljuk végig, hogy általában mire használnánk a hajlakkot. Ha elsősorban fixálni szeretnénk a frizurát, tehát inkább hétköznapi használatról van szó, akkor a közepes, vagy hajunk állapotától függően a gyenge erősségű hajlakkot kell választanunk. Ha művi hatást szeretnénk elérni, tehát kontyot, beállított merev frizurát szeretnénk stabilizálni akár egy teljes estén át, akkor kell erős hajlakkot választanunk. Hajlakk esetében is fontos, hogy ne kerüljön közvetlenül a fejbőrre, mert korpásodást, és a fejbőr kiszáradását eredményezheti.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor jelentkezzen be hozzánk 10% online kedvezménnyel itt: Online időpont kérés »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »