Fanny hajápolási tippjei

Hajhosszabbítás? Inkább ne!

Sajnos továbbra is felkapott téma a hajhosszabbítás, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy ezzel a veszélytelennek gondolt művelettel komolyan kockára teszik hajuk egészségét.

----------------------------------------
Komoly mellékhatás is jelentkezhet!
----------------------------------------

A legkomolyabb mellékhatás, amit a hajhosszabbítás okozhat a kopasz foltok kialakulása. A póthaj felrakása után alig három hónappal már elkezd hullani a haj, és hat hónap után már foltokban kopaszodás indulhat meg a fejbőrön. Természetesen mindenkinél máshogy jelentkezik ez a hatás, de a vékony és gyenge szálú hajjal rendelkezők különösen ki vannak téve ennek a kockázatnak. Ez annak köszönhető, hogy az indokolatlan plusz súly miatt folyamatos húzó hatásnak vannak kitéve a hajhagymák.

----------------------------------------
Mit tehetünk ellene?
----------------------------------------

A legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, hogy a hajhullást további póthajjal próbáljuk ellensúlyozni, amivel tovább fokozzuk ezt a folyamatot. A jó hír az, hogy a póthaj eltávolításával a haj visszanő, de ha valaki éveken keresztül póthajat hord, annál a kopasz foltok véglegesen kialakulhatnak, amin már csak a hajátültetés segít. A legbiztonságosabb módszer az, ha valóban csak alkalmanként, akkor is mindössze néhány napig tesszük ki hajunkat a hajhosszabbítás káros hatásainak. De ha lehet, inkább akkor se!

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »