Hajápolási tippek

Hajszelidítő trükkök reggelre

Az óraátállítás miatt hajlamosak vagyunk elaludni és reggel sokszor nincs idő a hajunkkal vesződni. Hetekig is eltarthat, mire megszokjuk az új időszámítást. Néhány hajszelídítő trükkel értékes időt nyerhetünk.

Az elalvásálló frizura titka, hogy vizes hajjal tilos lefeküdni. Ez a legfontosabb, mert ellenkező esetben reggelre garantált az össze-vissza álló frizura. Legjobb, ha az esti hajmosás után beszárítjuk a frizurát, és megvárjuk, míg teljesen kihűl, csak azután bújunk ágyba. Egy kis odafigyeléssel kifogástalan megjelenést és tíz perc szundit is nyerhetünk.

Aki hajlamos elaludni a haját az válasszon könnyen kezelhető, egyszerű vágási stílusú frizurát. Ilyen lehet a félhosszú előre hosszabbodó, illetve hosszú haj esetén a lefelé hosszabbodó frizura. Ezeket kevésbé teszi tönkre egy forgolódós éjszaka, de ha mégis, könnyebb rendbe tenni reggelente.

----------------------------------------
Segítség, elfeküdtem a hajam!
----------------------------------------

A táskában mindig legyen egy fésű, néhány hullámcsat, hajgumi és valamilyen hajwax vagy hajolaj. Ezek segítségével bármilyen problémát megoldhatunk, így akkor sem kell aggódni, ha reggel nincs elég idő a rendbe tenni a rakoncátlankodó frizurát.

A rövid haj formázása általában nem igényel sok időt, ezért egy kis nedvesítéssel és újraformázással csodát lehet tenni 2-3 perc alatt is. Akinek erre sincs ideje, annak a hajwax használata javasolt, amivel pillanatok alatt megregulázhatja a rakoncátlan tincseket.

Hosszú haj esetén, ha a fésülködés nem segít, megoldást jelenthet egy hajgumi vagy krokodil csat használata. Tökéletes megoldás egy gyors fonás, ami elegáns megjelenéshez is megfelelő viselet.

----------------------------------------
Hajvasaló, hajsütő tilos!
----------------------------------------

Bármennyire elfeküdtük is a frizuránkat, nem szabad erőszakosan nekiesni hajvasalóval vagy hajsütő vassal, mert könnyen károsodhatnak a hajszálak, főleg a reggeli kapkodásban.

Inkább törődjünk bele, hogy aznap kevésbé lesz tökéletes a frizuránk, mint hogy hónapokra tönkretegyük a hajunkat. Hajsütő helyett inkább egy kis nedvesítés után hajszárítóval és kefével formázzuk újra a frizurát, így hajunk is sokkal jobban jár.

----------------------------------------
Ügyeletben nyitva vagyunk!
----------------------------------------

A kijárási korlátozás szerint továbbra is eljöhet hozzánk, vagy rendelhet házhoz fodrászt. Szükséges esetben szigorú biztonsági feltételek mellett állunk rendelkezésre. A részletekért kattintson ide! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »