Hajápolási tippek

Hajszín világosítása: Festés vagy melír?

A hajszín világosításával kapcsolatban sokan gondolják, hogy a haj teljes hosszát érintő festés ideális megoldás lesz, mint mondjuk egy barnító krém, amit az egész testre kell felkenni. A házilag elvégzett világosítás esetében sajnos a legtöbben drasztikus megoldásokhoz nyúlnak, mert nem veszik figyelembe a haj adottságait. A boltokban kapható, világos hajszínt hirdető dobozos hajfestékek használatát követően a haj száradás után gyakran a vártnál sötétebb marad, ami sokszor nem tetszik, ezért a fodrásznak kell visszaállítani az eredeti, vagy beállítani a kívánt hajszínt.

----------------------------------------
A hajszín világosítása nem veszélytelen!
----------------------------------------

A nem megfelelő beavatkozás a kelleténél sokkal jobban roncsolja a hajat, amit egy kis előre gondolkodással érdemes elkerülni. A színleszedés egyáltalán nem humánus módszer, viszont rossz döntés esetén nem marad más lehetőség. A fentieket megelőzve az azonnali világosítás és teljes festés helyett válasszuk inkább a haj számára sokkal előnyösebb melírozást. Egy megfelelően kivitelezett melír rendkívül látványos tud lenni, és megóvhatjuk vele hajunkat a téves színválasztást követő helyreállítás miatt szükségszerűen bekövetkező minimum 6-7 cm vágástól, és a kiszáradástól is. Melírral akár ugyanazt az eredményt - azaz egy teljesen új hajszínt - is el lehet érni fokozatosan, mindössze 3 hónap alatt, így egy kis türelemmel megóvható a haj hossza és egészsége egyaránt.

----------------------------------------
Őszi hajerősítő ajánlat Önnek!
----------------------------------------

A változékony őszi időjárástól az Ön haja is kiszáradhat és töredezetté válhat. De ne aggódjon!

Jelentkezzen be és jöjjön el hozzánk szeptember 30.-ig, és frizurája mellé egy csak nálunk elérhető exkluzív Sisi hajkezelést adunk Önnek ajándékba, melyet Sisi királyné intenzív konyakos-tojásos hajápoló kezelései ihlettek!

Így nemcsak tökéletes frizurája lehet, hanem megóvhatja haját a változékony őszi időjárás okozta károsodástól is! Döntsön gyorsan, mert a szabad időpontok száma véges!

FIGYELEM: Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »