Hajápolási tippek

Hogyan kell ápolni a hajat ősszel?

Ősszel a hajhullás kismértékű fokozódása természetes folyamat. Megfelelő hajápolással akár meg is előzhetjük, sőt szebb és egészségesebb lesz a frizuránk.

----------------------------------------
1. Mire kell figyelnünk?
----------------------------------------

Bár napközben még sokszor jó az idő, egyre hidegebbek az őszi reggelek és esték, amikor a fejbőr könnyen megfázhat. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, óvakodni kell a nagymértékű hőmérséklet-ingadozástól. A legfontosabb, hogy hajmosás után lehetőleg azonnal szárítsuk meg a hajunkat. Mindenképpen használjunk hajszárítót, mert a haj ilyenkor már nehezen szárad a szabad levegőn, hiszen az őszi nap sugarai nem elég erősek. Ügyeljünk az alapos szárításra, mert ránézésre, tapintásra úgy tűnhet, hogy a haj pillanatok alatt megszárad, valójában a fejbőr minden hajmosásnál felázik. A reggeli hidegben viseljünk kendőt vagy kalapot, a reggeli hajmosást pedig mellőzük.

----------------------------------------
2. Hogyan ápoljuk hajunkat?
----------------------------------------

A legfontosabb szempont a kíméletesség. Alkalmazzuk a 3 lépéses hajápolást, melynek első lépéseként a hajmosás során enyhén hígítsuk fel a sampont a tenyerünkben, majd ezzel dörzsöljük be fejbőrünket és a hajtöveket, hiszen elsősorban ezt a területet kell megtisztítanunk a szennyeződésektől. Miután leöblítettük a sampont, második lépésként használjunk hajbalzsamot. Ezt a kézzel kicsavart, nedves haj teljes hosszára kell felvinnünk úgy, hogy a fejbőrünket és a hajunk tövét kihagyjuk. Ezzel a technikával sokáig ragyogó, puha lehet a hajunk, ráadásul a zsírosodás problémáját is háttérbe szoríthatjuk. Harmadik lépésként minden második hajmosást követően használjunk a balzsam helyett hajpakolást, és akár 25-30 percig hagyjuk hatni a tartós eredmény érdekében.

A mindennapokban használhatunk fésülés könnyítő spray-t is, megkímélve ezzel a hajszálakat a fésülés okozta mechanikai károsodástól. A sok fésülést, hajmosást és hajtörlést nagyon megsínyli a haj, a kifésülő spray viszont könnyebben kezelhetővé teszi a frizurát és védi a statikus feltöltődéstől is, ami roncsolja a hajvégeket.

----------------------------------------
Ápolja haját professzionális ANGERER hajápoló termékekkel!
BÓNUSZ: 50%-al csökkentettük a házhozszállítás díját!

----------------------------------------

A hajszálak egészségének megőrzése érdekében a különböző hajhossz különböző ápolást igényel. A professzionális ANGERER hajápoló termékek a legkiválóbb összetevőkkel segítenek megőrizni hajának állapotát, hogy megfelelő ápolást nyújtsanak a mindennapokban.


ANGERER SISI Regeneráló és Hidratáló Hajpakolás - Az egyetlen hajpakolás, melyet Sisi királyné hajápoló kezelései ihlettek. Hatóanyagai táplálják és megerősítik a hajat, így az könnyen kezelhető és jól formázható marad. A megtekintéshez kattintson ide! »


DELUXE hajápoló csomag félhosszú vagy hosszú hajhoz - Válogatott kombináció a félhosszú vagy hosszú haj gyengéd ápolásához. Hajnövesztés esetén különösen ajánlott. A megtekintéshez kattintson ide! »


DELUXE hajápoló csomag rövid hajhoz - Válogatott kombináció a rövid haj gyengéd ápolásához. Mindennapos ápolás a rendszeres hajvágások között. A megtekintéshez kattintson ide! »

Most még jobban megéri rendelni, mert FELÉRE CSÖKKENTETTÜK a házhozszállítás díját!
Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »