Hajápolási tippek

Hogyan válasszunk hozzánk illő frizurát?

Az utóbbi években a haj természetes adottságait kihasználó természetes hajviselet a trend. Kevésbé kapnak teret a mesterkélt frizurák, és az egyenes hajviseletet egyre jobban kiszorítja a természetesen laza hullám és a göndörség. De tényleg ez számít? Nagyon sok elrontott frizuráért éppen a divat a felelős, ami nincs tekintettel az egyén adottságaira. A gyakorlat azt mutatja, hogy a nők többsége akkor érzi jól magát, ha frizurája tükrözi az egyéniségét. A jó frizura azt mutatja meg ami a legszebb bennünk, az igazi lényünket emeli ki.

----------------------------------------
Melyek a hajszínválasztás szempontjai?
----------------------------------------

A hajfestés előtt nem árt néhány fontos szempontot figyelembe vennünk. A legfontosabb, hogy új hajszínünknek illeszkednie kell egyéniségünkhöz, harmonizálnia kell ruhatárunkkal és ékszereinkkel. Hajszínünket viselnünk kell a munkahelyen is, így jól gondoljuk meg a drasztikus változtatásokat.

Ha biztosra akarunk menni, akkor a legjobb a természetesség aminek most nagy divatja van. Válasszunk az eredeti hajszínünkhöz közel álló árnyalatot, mert az harmonizál a bőrünk és szemünk színével. Ha először akarjuk hajunk színét megváltoztatni, akkor mindenképp forduljunk szakértő fodrászhoz, aki a fentieket figyelembe véve tud megfelelő árnyalatot ajánlani.

----------------------------------------
Milyen hajhosszt válasszunk?
----------------------------------------

A hajhossz változtatása még az új hajszín választásánál is nehezebb, emiatt a nők több mint harmada nem olyan hosszú hajat visel, mint amire vágyik. De mivel a hajhossz változtatása nagyon nehéz, ilyenkor is fontos, hogy olyan fodrásszal konzultáljunk, aki figyelembe tudja venni az adottságainkat és az ideális frizura kiválasztásához szükséges szempontokat.

----------------------------------------
Ajándék keratinos hajápoló kezelés Önnek!
----------------------------------------

A Nyugatinál lévő szalonunk egy sarokkal odébb a Csengery u. 88. szám alá költözött, és ezen alkalomból most különleges ajánlattal várjuk! Jelentkezzen be hozzánk április 30.-ig és frizurája mellé ajándékba adunk Önnek egy 3900 Ft értékű keratinos hajápoló kezelést!

Óvja meg haját a változékony tavaszi időjárás okozta károsodástól és ne szalassza el ezt a kiváló lehetőséget! Ajánlatunkat minden szalonunkban igénybe veheti.

FIGYELEM: Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »