Hajápolási tippek

Hosszabb hajat szeretne az Újévben? Erre figyeljen!

Sokan a rövid frizurára esküsznek, mások szemében viszont a nőiesség egyik legfontosabb vonása a hosszú haj. A hajhosszabbítást annak kockázatai miatt felejtsük el örökre, viszont a természetes hajnövesztés hosszadalmas művelet, és sajnos nincs varázsszer, amivel egy csapásra hosszú hajunk lehetne.

----------------------------------------
Így segíthetjük hajunk növekedését!
----------------------------------------

Hajunk adottságai valamint aktuális állapota nagymértékben meghatározza mire kell figyelnünk hajnövesztés esetén, de van néhány szabály, aminek betartásával elősegíthetjük hajunk egészséges növekedését:

1) Kerüljük a nagy hőmérséklet-ingadozást, hideg időben viseljünk sapkát, hajmosás után mindig szárítsuk meg a hajunkat és semmiképp se mossunk hajat reggel. Bár a haj látszólag könnyen megszárad, a fejbőr minden hajmosásnál felázik, így könnyen megfázhat.

2) A száraz levegő miatt nagyon fontos a hajszálak hidratálása. A könnyű kezelhetőség érdekében minden hajmosás után használjunk hajbalzsamot, és minden második hajmosásnál balzsam helyett hajpakolást.

3) A különböző hajhossz különböző ápolást igényel, ezért félhosszú és hosszú haj esetén a hajvégápoló szérum rendszeres használata kiemelten fontos a hajvégek töredezésének megelőzése érdekében.

4) Érdemes többet pihenni, kicsit többet aludni a szokásosnál, hogy segítsük a szervezet regenerálódását, ezáltal a hajnövekedést is.

5) Kerülni kell a túl forró hajszárítót, hajvasalót, csavarót és a kelleténél gyakoribb hajkefélést, mert ezek fizikai stressznek teszik ki a hajat. Próbáljuk a törölközővel is óvatosabban törölni hajunkat.

6) Masszírozzuk meg rendszeresen a fejbőrünket, ami stimulálja a hajhagymákat.

7) Javasolt odafigyelni az étkezésre, mivel a fehérjében, valamint B, C, E, A és K vitaminban gazdag táplálkozás nagymértékben javítja a haj struktúráját.

A fenti alapszabályok betartásával sokat tehetünk hajunk egészséges növekedéséért, hogy gyönyörű, természetes hosszú hajunk lehessen.

----------------------------------------
Tökéletes frizura tavalyi áron:
CSAK JANUÁRBAN!

----------------------------------------

Decemberben rendkívül sokan próbáltak bejutni hozzánk, emiatt minden igyekezetünk ellenére sem tudtunk megfelelő időpontot biztosítani mindenkinek, ezért szeretnénk most egy kivételes lehetőséget biztosítani Önnek.

Jelentkezzen be és jöjjön el hozzánk január 27.-ig, és
tavalyi áron készítjük el frizuráját!

FIGYELEM: Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »