Fanny hajápolási tippjei

Így lesz az Ön frizurája is könnyen kezelhető!

A nők többsége (53%) minden helyzetben praktikus frizurát szeretne, mert döntő többségüknek (81%) kevesebb, mint 10 perce van reggelente a frizurájára. 28 százalékuk kevesebb, mint 5 percet, 53 százalékuk pedig 5-10 perc időt fordít a frizurája elkészítésére. Ilyenkor valóságos megváltás egy könnyen kezelhető, az egyéniségünket kifejező frizura, ami magabiztossá tesz.

----------------------------------------
Milyen a könnyen kezelhető frizura?
----------------------------------------

Egy jó frizurával nem kell többet törődni reggelente öt percnél. Csak meg kell fésülni és szükség esetén egy-két percet formázni. A jó frizurát mosás után is csak meg kell szárítani és beáll magától, így nem kell beszárítani.

Bármilyen meglepő mindez nem függ a haj hosszától. Attól azonban igen, hogy az adottságainknak és egyéniségünknek megfelelő-e a frizuránk, amihez először ki kell választani a megfelelő frizuratípusokat, melyek szóba jöhetnek. El kell fogadnunk adottságainkat és ezen belül kell megtalálnunk a hozzánk illő frizurát, ami a második lépés. Ezt egy jó fodrász felismeri, és segít a választásban.

----------------------------------------
Téli hajerősítő ajánlat Önnek február 25.-ig!
----------------------------------------

A hideg téli időjárástól az Ön haja is kiszáradhat és töredezetté válhat. De ne aggódjon! Szeretnénk egy különleges lehetőséget biztosítani Önnek:

Jelentkezzen be és jöjjön el hozzánk február 25.-ig, és frizurája mellé egy csak nálunk elérhető exkluzív Sisi hajkezelést adunk Önnek ajándékba, melyet Sisi királyné intenzív konyakos-tojásos hajápoló kezelései ihlettek!

Legyen tökéletes frizurája az ünnepekre és óvja meg haját a hideg téli időjárás okozta károsodástól! Döntsön gyorsan, mert a szabad időpontok száma véges!

FIGYELEM: Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »