Hajápolási tippek

Így óvhatja frizuráját hideg időben

A hideg és a szél gyakran jobban megviseli a hajunkat, mint a nyári napsütés. Fontos, hogy télen a hajat ne tegyük ki nagy hőingadozásnak, vagyis a meleg szobából kilépve sapkával, sállal vagy kapucnival védjük meg hajunkat és fejbőrünket a hidegtől. Ellenkező esetben a fejbőr hamar korpásodni kezd, a haj pedig elveszíti nedvességtartalmát és rugalmasságát, így sokszor sajnos a szépségét is.

----------------------------------------
Hogyan ápoljuk hajunkat télen?
----------------------------------------

A hajmosást ugyanúgy lehet végezni mint egyébként, de kerüljük a túl meleg víz használatát, mivel az megviseli a fejbőrt. A legjobb, ha hajmosás után hideg vízzel öblítjük át a hajunkat, így ugyanis több nedvesség marad benne. Hajmosás után minden esetben alkalmazzunk hajbalzsamot, ami ápolja és védi a hajunkat, így az nem szárad ki. Ezzel megelőzhetjük a töredezést és hogy a hajvégek sprőddé váljanak.

Fontos, hogy a túl meleg vagy túl hideg hajat lehetőleg ne vasaljuk és fésüljük addig, amíg az nem veszi fel a szoba hőmérsékletét. A haj túl hideg, ha éppen most jöttünk be kintről, és túl meleg, ha éppen most szárítottuk meg. Ilyen esetekben mindig érdemes várni legalább 5-10 percet azzal, hogy fésülni, vasalni vagy bárhogy alakítani kezdjük.

----------------------------------------
Ne induljon útnak nedves hajjal!
----------------------------------------

Télen soha ne menjünk ki a hidegre vizes hajjal, nedves fejbőrrel, ez ugyanis nem csak tönkreteszi a hajat, de könnyen hajhulláshoz is vezethet. Fontos, hogy lehetőleg ne reggel, hanem inkább este mossuk meg hajunkat, így könnyen elkerülhetjük azt, hogy vizes fejbőrrel kelljen elindulnunk.

A töredezett, kiszáradt, sprőd haj nemcsak ápolatlan benyomást kelt, de lényegesen nehezebben kezelhető mint az egészséges, és utólag már nehezen tehetünk ellene. Érdemes inkább megelőzni ennek kialakulását, hiszen kis odafigyeléssel rengeteget tehetünk hajunk egészsége és szépsége érdekében. Hajunk biztosan hálás lesz érte!

----------------------------------------
Tökéletes frizura tavalyi áron:
MÁR CSAK EGY HÉTIG!

----------------------------------------

Decemberben rendkívül sokan próbáltak bejutni hozzánk, emiatt minden igyekezetünk ellenére sem tudtunk megfelelő időpontot biztosítani mindenkinek, ezért szeretnénk most egy kivételes lehetőséget biztosítani Önnek.

Jelentkezzen be és jöjjön el hozzánk január 28.-ig, és
tavalyi áron készítjük el frizuráját!

Az új esztendő remek alkalom a változtatásra,
frizurája mindig emlékeztetni fogja Önt újévi fogadalmára.

FIGYELEM: Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »