Fanny hajápolási tippjei

Így válasszon Önhöz illő frizurát!

Az utóbbi években a haj adottságait kihasználó természetes hajviselet a trend. Kevésbé kapnak teret a mesterkélt frizurák, és az egyenes hajviseletet egyre jobban kiszorítja a természetesen laza hullám és a göndörség. De tényleg ez számít? Nagyon sok elrontott frizuráért éppen a divat a felelős, ami nincs tekintettel az egyén adottságaira. A gyakorlat azt mutatja, hogy a nők többsége akkor érzi jól magát, ha frizurája tükrözi az egyéniségét. A jó frizura azt mutatja meg ami a legszebb bennünk, az igazi lényünket emeli ki.

----------------------------------------
Melyek a hajszínválasztás szempontjai?
----------------------------------------

A hajfestés előtt a legfontosabb, hogy új hajszínünknek illeszkednie kell egyéniségünkhöz, harmonizálnia kell ruhatárunkkal és ékszereinkkel. Hajszínünket viselnünk kell a munkahelyen is, így jól gondoljuk át a drasztikus változtatásokat.

A kontrasztos színek helyett választhatunk szolidabb árnyalatokat, egyszínű helyett satírozott színkombinációkat. A platinaszőke szintén a múlté, melyet egy hozzánk illő, természetes, napszívta hatású szőke árnyalatra cserélhetünk.

Ha biztosra akarunk menni, akkor válasszunk az eredeti hajszínünkhöz közel álló árnyalatot, mert az harmonizál a bőrünk és szemünk színével. Ha első alkalommal változtatunk hajszínt, akkor mindenképp forduljunk szakértő fodrászhoz, aki a fentieket figyelembe véve tud megfelelő árnyalatot ajánlani.

----------------------------------------
Milyen hajhosszt válasszunk?
----------------------------------------

A hajhossz változtatása még az új hajszín választásánál is nehezebb, emiatt a nők több mint harmada nem olyan hosszú hajat visel, mint amire vágyik. De mivel a hajhossz változtatása nagyon nehéz, ilyenkor is fontos hogy olyan fodrásszal konzultáljunk, aki figyelembe tudja venni az adottságainkat és az ideális frizura kiválasztásához szükséges szempontokat.

Jó tudni, hogy a nagyon rövid frizurák csak az ovális és szív alakú arcformáknál előnyösek. Kerek és szögletes arcformánál válasszunk inkább félhosszú, kissé tépett frizurát, ami azért is előnyös, mert egyenesen és göndören is jó áll a viselőjének.

----------------------------------------
Ápolja haját professzionális ANGERER hajápoló termékekkel!
BÓNUSZ: 50%-al csökkentettük a házhozszállítás díját!

----------------------------------------

A hajszálak egészségének megőrzése érdekében a különböző hajhossz különböző ápolást igényel. A professzionális ANGERER hajápoló termékek a legkiválóbb összetevőkkel segítenek megőrizni hajának állapotát, hogy megfelelő ápolást nyújtsanak a mindennapokban.


ANGERER SISI Regeneráló és Hidratáló Hajpakolás - Az egyetlen hajpakolás, melyet Sisi királyné hajápoló kezelései ihlettek. Hatóanyagai táplálják és megerősítik a hajat, így az könnyen kezelhető és jól formázható marad. Részletek itt »


DELUXE hajápoló csomag félhosszú vagy hosszú hajhoz - Válogatott kombináció a félhosszú vagy hosszú haj gyengéd ápolásához. Hajnövesztés esetén különösen ajánlott. Részletek itt »


DELUXE hajápoló csomag rövid hajhoz - Válogatott kombináció a rövid haj gyengéd ápolásához. Mindennapos ápolás a rendszeres hajvágások között. Részletek itt »

Most még jobban megéri,
mert FELÉRE CSÖKKENTETTÜK a házhozszállítás díját!

Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »