Hajápolási tippek

Itt a nyár! Kinek áll jól a rövidebb haj?

Itt a nyár és a frissítő hajvágások ideje, így gyakran felmerül a kérdés, hogy lehet-e rövidebb az új frizura. Általánosságban elmondható, hogy szinte minden nő hordhat rövid hajat. A titok abban rejlik, hogy mennyire lehet rövid a haj, azaz adottságainknak megfelelő vágást és hajhosszt kell választanunk.

----------------------------------------
Vegyük figyelembe a természetes adottságokat!
----------------------------------------

Ha valakinek szép válla és nyaka van, akkor a rövid haj ideális választás lehet, mert felhívja a figyelmet ezekre a területekre. Ha viszont valakinek rövid nyaka, széles válla vagy esetleg tokája van, akkor érdemesebb kerülnie a rövid frizurát. Göndör haj esetén szintén érdemes kétszer meggondolni, hogy rövidre vágatjuk-e a hajunkat, mert nem megfelelő vágás esetén könnyen úgy nézhetünk ki, mint egy puli kutya.

Vékony szálú haj esetén kifejezetten javasolt a rövid frizura, mert ezzel könnyebben elkerülhető a haj lelapulása. A kerek arcformával rendelkező nőknek néhány centivel áll alá érdemes növeszteniük hajukat, amivel kicsit nyújthatják az összképet és elkerülhetik, hogy az összhatás olyan legyen, mint egy sisak. Hosszúkás arcformával az állig érő frizura a legjobb választás, mert ez szélesíti az arcot. A közvélekedéssel ellentétben viszont rövid haj választásakor a kor egyáltalán nem szempont. Nem kötelező rövid hajra váltani 40, 50 vagy akár 60 évesen sem, és idősebb korban is növeszthetjük akár vállig hajunkat, ha az egészséges.

Fontos megemlíteni, hogy a rövid haj fenntartása általában drágább, mint a hosszú hajé. Ezt mindenképp figyelembe kell venni, ha rövid hajat választunk, mert legalább havonta igazítani kell rajta és a formázás is több finish terméket igényel!

----------------------------------------
NYÁRI HAJERŐSÍTŐ AJÁNLAT ÖNNEK
Vegye igénybe június 30.-ig!

----------------------------------------

Legyen tökéletes frizurája és óvja meg haját a tűző nyári nap okozta károsodástól!

Jelentkezzen be és jöjjön el hozzánk június 30.-ig, és frizurája mellé egy intenzív Keratinos Hajápoló Kezelést adunk Önnek ajándékba, ami helyreállítja a hajszálak felületi sérüléseit, így extra védelmet biztosít hajának!

Döntsön gyorsan, mert a szabad időpontok száma véges!

FIGYELEM: Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »