Hajápolási tippek

Készítse fel haját a nyárra!

Hajunk nyáron fokozott odafigyelést igényel, mert a meleg, a magas uv sugárzás és a sűrű hajmosás együttes hatása nagyon megviseli. A meleg szárít, az uv sugárzás fakít, a túl gyakori hajmosás pedig sérülékennyé teszi a hajszálakat. Hajunk egészségének megőrzése érdekében érdemes betartanunk a nyári hajápolás 3 fő szabályát.

----------------------------------------
1. Ápoljuk kíméletesen a hajat
----------------------------------------

Még mindig nem terjedt el széles körben a kifésülő spray használata, pedig nyáron ennek használata lenne a legfontosabb. A sok fésülést, hajmosást, hajtörlést nagyon megsínyli a haj, a kifésülő spray viszont könnyebben kezelhetővé teszi a frizurát, védi a kiszáradástól, a rendszeres fésülés okozta sérüléstől valamint a statikus feltöltődéstől is, ami roncsolja a hajvégeket.

A túl gyakori hajmosás káros hatásait elkerülhetjük, ha csak tiszta vízzel, vagy csak egészen kevés samponnal mosunk hajat. Hajmosás után ne dörzsöljük a törölközővel erősen a hajat, inkább csak gyengéden itassuk fel róla a vizet. Ha meleg van, akkor pedig hagyjuk egyszerűen magától megszáradni és kerüljük a hajszárítót, a hajvasalót valamint a göndörítő vasat.

Strandolás előtt és után is érdemes hajunkat tiszta vízzel átöblíteni, mert így jóval kevesebb klóros, vagy éppen sós vizet fog magába szívni. Egyébként pedig mellőzzünk minden formázót, fixálót, waxot, hajhabot vagy lakkot, mert a nap hatására könnyen ragacsossá válnak és tovább szárítják a hajszálakat.

----------------------------------------
2. Hidratáljunk kívül, belül
----------------------------------------

A vízhiány azonnal meglátszik a hajszálakon és az elegendő folyadékot semmilyen külső hajápoló szer nem tudja helyettesíteni, ezért melegben igyunk minél több vizet. A külső hidratálást segíti, ha minden második, harmadik hajmosásnál balzsam helyett hajpakolást használunk. A haj kiszáradását megelőzhetjük ha a strandolás előtt teszünk egy kevés hajápoló olajat a hajra, viszont ezt csak a hajvégeken szabad használni, különben zsírossá, elnehezültté válhat a frizura.

A haj leégni ugyan nem tud, de a hidratálás mellett fontos az UV védelem is, ezért használhatunk UV védőt tartalmazó hajápoló sprayt. Egyéb esetben pedig védjük hajunkat a tűző naptól kendővel, vagy kalappal.

----------------------------------------
3. Válasszunk nyárias frizurát
----------------------------------------

A szezon elején érdemes ellátogatnunk fodrászunkhoz egy frissítő vágásra, hogy egészséges hajszálakkal és töredezettség nélkül vághassunk neki a nyárnak. Ezzel elkerülhető, hogy a nyári meleg és a klóros vagy sós víz még jobban tönkre tegye hajunkat. A nyári frizuráknál viszont kerülni kell az éles választékokat, különben könnyen leéghet a fejbőr és könnyebben kaphatunk napszúrást is.

Fogadjuk el, hogy strandálló frizura nincs. A haj pára hatására így is úgy is göndörödni és kócolódni fog, ezért hiábavaló vasalgatni és igazgatni. A nyárra válasszunk inkább természetesen kócos, tépett hatást keltő frizurát.

----------------------------------------
NYÁRVÁRÓ MEGLEPETÉS:
Hajerősítő ajánlat Önnek június 25.-ig!

----------------------------------------

A tökéletes frizurához elengedhetetlen a jó minőségű haj, amit csak megfelelő ápolással érhetünk el. Hajunk állapota nagymértékben meghatározza frizuránk tartósságát, valamint az elkészíthető frizurák típusait is.

A tűző nyári naptól az Ön haja is kiszáradhat és töredezetté válhat. De ne aggódjon!

Jelentkezzen be és jöjjön el hozzánk június 25.-ig, és frizurája mellé egy egy 30 perces exkluzív, csak nálunk elérhető Sisi hajkezelést adunk Önnek ajándékba, melyet Sisi királyné intenzív konyakos-tojásos hajápoló kezelései ihlettek!

Így nemcsak tökéletes frizurája lehet, hanem megóvhatja haját a tűző nyári nap okozta károsodástól is! Döntsön gyorsan, mert a szabad időpontok száma véges!

FIGYELEM: Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »