Fanny hajápolási tippjei

Kinek áll jól a szőke hajszín?

Kevés feltűnőbb hajszín van a szőkénél, de bármennyire szeretnénk látványosan megváltozni, a megfelelő összhatás érdekében figyelembe kell vennünk néhány fontos szempontot. Mielőtt rohannánk azonnal kivilágosíttatni hajunkat, érdemes megbizonyosodnunk róla, hogy valóban jól állna-e nekünk ez a hajszín.

----------------------------------------
Milyen szempontokat vegyünk figyelembe?
----------------------------------------

Kezdjük azzal, hogy befestetünk egyetlen tincset. Ez egyébként más esetben is kiváló módja annak, hogy bármilyen hajszínt kipróbáljunk magunkon. Ha a világosított tincs jól mutat, akkor valószínű, hogy a teljesen szőke haj is jól áll majd. A hideg bőrtónusú nőknek általában jobban áll a platinaszőke, mint a meleg bőrtónusúaknak. Ha egy kicsit lilába hajlik a bőrünk színe és hajlamosak vagyunk leégni a napon, akkor hideg bőrtónusunk van. Ha inkább sárgásbarnába hajlik a bőrszínünk és viszonylag könnyen barnulunk, akkor meleg bőrtónusunk van. Utóbbi esetben érdemes kétszer meggondolnunk a platinaszőke színt, mert a barna bőrrel együtt közönségesen nézhetünk ki. Meleg bőrtónus esetén platinaszőke hajjal kerülnünk kell a napfényt, hogy megmaradjon az összhang bőrünk és hajunk színe között.

----------------------------------------
A szőkítés könnyen tönkre teheti a hajat!
----------------------------------------

Ha gyermekkorunkban szőkék voltunk, akkor általában szintén jó választás a szőke szín. Azonban minél sötétebb a természetes hajszínünk, annál drágább lesz fenntartanunk a szőke hajszínt, ezért tartsuk ezt fejben, amikor meghozzuk a döntést. Száraz, töredező haj esetén nem javasolt a szőkítés, mert nem fogja bírni az erős vegyszereket, melyek a világosításhoz szükségesek. Ha előzőleg már festett hajat szeretnénk szőkíteni, akkor mindenképpen kérjük ki fodrászunk tanácsát és hallgassunk is rá, mert adott esetben teljesen tönkre tehetjük a hajunkat! Platinaszőke hajszín választása esetén az egy lépésben történő világosítás tilos, így készüljünk fel rá, hogy több alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Legyünk türelmesek, így a folyamat végére hajunk egészsége is megőrizhető.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Az ANGERER Fodrászat Sisi királyné legendás fodrászáról, Fanny Angererről kapta a nevét. Ahogyan Fanny Angerer mindig tökéletes frizurát készített a királynénak, mi úgy hisszük mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz!

Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor szeretettel várjuk szalonjainkban Budapesten! Nálunk biztosra mehet, mert minden fodrászunk munkájára garanciát vállalunk. Jelentkezzen be hozzánk első alkalommal 10% kedvezménnyel itt:
Tökéletes frizurát szeretnék! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »