Hajápolási tippek

Legyen mindig tökéletes frizurája!

Egy jó frizura legfontosabb ismérve, hogy reggelente sem muszáj sokat törődni vele. Kiemeli a csodás adottságokat és vonalakat, elrejti az esetleges hibákat, így magabiztosabbá tesz. Minderre anélkül képes, hogy hosszan igazgatni, vasalni vagy göndöríteni kellene, mert egy egyszerű hajmosás után is remekül áll.

Az ANGERER Fodrászat Sisi királyné legendás fodrászáról, Fanny Angererről kapta a nevét. Ahogyan Fanny Angerer mindig tökéletes frizurát készített a királynénak, úgy a mi küldetésünk: Tökéletes frizurával magabiztossá tenni Vendégeinket.

----------------------------------------
A tökéletes frizura két dolgon múlik
----------------------------------------

Az első szempont, hogy a frizura készítésekor mondjuk el a fodrásznak részletesen mivel foglalkozunk, milyen környezetben dolgozunk, milyen életstílust folytatunk, mit sportolunk, esetleg nevelünk-e gyermeket. Egy jó fodrász látja milyen ruhát viselünk, milyen az arcformánk, a szemünk vagy bőrünk színe, így a fenti információk birtokában megfelelő frizurát tud javasolni. Beszéljük meg a fodrásszal azt is, hogy mennyi időt és pénzt akarunk áldozni a frizuránkra napi, heti és havi szinten, mert ez is befolyásolja, hogy milyen frizurával leszünk elégedettek a hétköznapokban is.

A második szempont, hogy tudomásul kell vennünk a tökéletes frizura alapfeltétele a jó minőségű haj, ezért az ápolásra nagy gondot kell fordítanunk. A károsodott hajszálakat nehéz kezelni, a töredezett hajvégeken pedig csak a vágás segít, így a megelőzés kulcsfontosságú. Nem szabad túl gyakran hajat mosni és ha mégis szükségét érezzük, úgy feltétlenül gyengébb, vízzel higított sampont használjunk. Hajmosás után a balzsamról sose feledkezzünk meg és minden második alkalommal váltsuk ki a balzsamot hajpakolással 30 percre, hogy még hidratáltabbak, ápoltabbak maradjanak a hajszálaink. A hajat mindig óvatosan bontsuk ki a fésűvel, haladjunk lentről felfelé és sose tépjük, cibáljuk a tincseket. Nedvesen még sérülékenyebb a haj, ezért finoman bánjunk a törölközővel is.

Ha a fentieket betartjuk garantáltan elégedettebbek leszünk az eredménnyel, és magabiztosan fogjuk viselni frizuránkat bármilyen alkalommal. Mindenképpen megéri!

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Nálunk biztosra mehet, mert minden fodrászunk munkájára garanciát vállalunk. Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor szeretettel várjuk szalonjainkban Budapesten! Jelentkezzen be hozzánk első alkalommal 10% kedvezménnyel itt:
Bejelentkezek és igénybe veszem a kedvezményt! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »