Hajápolási tippek

Legyen Önnek is könnyen kezelhető haja!

Az egészséges haj rugalmas és selymesen fénylő, amiből igazán jó frizurát lehet készíteni. Ha megfelelően ápoljuk és gondozzuk a hajunkat, akkor az könnyebben kezelhető lesz. Nem kell beletörődni abba, ha valakinek száraz és töredezett a haja, mert a megfelelő hajápolással mindenkinek szebb és egészségesebb haja lehet. Ehhez nem kell mást tennünk mint eddig, csak egy kicsit másképp.

Az ideális hajápolás a megfelelő hajápoló termékek kiválasztásával kezdődik. Olyan hajápoló termékeket kell keresnünk, melyek összetevői között szerepel a keratin, a tejprotein valamint egyéb ápoló olajok, mint például a jojobaolaj vagy a kókuszolaj. Az egészséges és gondtalan haj feltétele a 3 lépéses hajápolás, amihez mindössze 3 dolog szükséges: sampon, balzsam és hajpakolás.

----------------------------------------
A titok a 3 lépéses hajápolás!
----------------------------------------

Első lépésben átlagosan 2-4 naponta javasolt megmosni a hajunkat, alkalmanként két egymást követő samponos mosással. Fontos, hogy leginkább a hajtöveket samponozzuk, mert az zsírosodik be, nem pedig a haj teljes hossza. Ezt követően hajtípustól függetlenül minden esetben hajbalzsamot kell használni, amit a kézzel kicsavart nedves haj teljes hosszára egyenletesen, a hajtövektől 5 cm-re kezdve kell felvinni. Minden második alkalommal a balzsam helyett használjunk hajpakolást, amit minimum 15 percig hagyjunk hatni. Ezt sokan elvétik, mert balzsamozás után és nem helyette használják a pakolást.

Könnyen zsírosodó haj esetén kerüljük a gyakori fésülgetést, simogatást, mert ezzel nagyon sok koszt vihetünk fel a hajunkra. Figyeljünk oda hogy balzsamot, pakolást vagy hajvégápolót még véletlenül se vigyünk fel a hajtövekre, mert ez minden esetben zsírosodáshoz vezet. A megfelelő termékek kiválasztásával és a 3 lépéses hajápolással hajunk szebb és egészségesebb lesz, így több fajta frizurát lehet készíteni, és az elkészített frizura tartósabb is lesz.

----------------------------------------
Ápolja haját professzionális ANGERER hajápoló termékekkel!
BÓNUSZ: 50%-al csökkentettük a házhozszállítás díját!

----------------------------------------

A hajszálak egészségének megőrzése érdekében a különböző hajhossz különböző ápolást igényel. A professzionális ANGERER hajápoló termékek a legkiválóbb összetevőkkel segítenek megőrizni hajának állapotát, hogy megfelelő ápolást nyújtsanak a mindennapokban.


ANGERER SISI Regeneráló és Hidratáló Hajpakolás - Az egyetlen hajpakolás, melyet Sisi királyné hajápoló kezelései ihlettek. Hatóanyagai táplálják és megerősítik a hajat, így az könnyen kezelhető és jól formázható marad. Kattintson ide »


DELUXE hajápoló csomag félhosszú vagy hosszú hajhoz - Válogatott kombináció a félhosszú vagy hosszú haj gyengéd ápolásához. Hajnövesztés esetén különösen ajánlott. Kattintson ide »


DELUXE hajápoló csomag rövid hajhoz - Válogatott kombináció a rövid haj gyengéd ápolásához. Mindennapos ápolás a rendszeres hajvágások között. Kattintson ide »

Most még jobban megéri,
mert FELÉRE CSÖKKENTETTÜK a házhozszállítás díját!

Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »