Fanny hajápolási tippjei

Melyik fontosabb: jó frizura vagy tökéletes alak?

Minden nő életében előfordulnak pillanatok, amikor az első benyomás rendkívül fontos. Egy randevú vagy más alkalom előtt sokan kerülnek dilemma elé, hogy új ruhával, cipővel, vagy egy szép kiegészítővel váljanak-e vonzóbbá, esetleg járjanak többet edzőterembe, hogy formálják az alakjukat, ami persze sokkal fárasztóbb és időigényesebb.

Ha nőként egy férfira szeretne jó benyomást tenni, akkor van egy jó hírünk! Egy felmérés szerint a férfiak 60%-a fontosabbnak tartja a gyönyörű frizurát a tökéletes alaknál. 74% szerint egy nő a frizurájával keltheti fel legjobban a figyelmet, és 44% pedig a kiszemelt nő frizuráját nézi meg legelőször, jóval a ruházat (26%), a lábak (25%) és a smink (4%) előtt. A kutatásban részt vevő férfiak többsége nagyobb valószínűséggel szólít meg egy szép frizurájú hölgyet, mint egy másikat mély dekoltázzsal, ami jó hír azoknak, akik nem szeretnek kihívóan öltözködni.

Minden szituáció egyedi, de az biztosan állítható, hogy egy jól megválasztott frizura rengeteget számít az összkép szempontjából, és kiváló választás azoknak is, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy minden évszakban lecseréljék a teljes ruhatárukat.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor jelentkezzen be hozzánk 10% online kedvezménnyel itt: Online időpont kérés »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »