Fanny hajápolási tippjei

Miért sárgulnak a szőke melírok?

Ha világosítani szeretnénk hajszínünkön, akkor a festés mellett vagy helyett a melír remek megoldás lehet. Persze csak akkor, ha megfelelően készítik el. Gyakran jönnek hozzánk besárgult szőke melírral és nem értik, hogy előző fodrászuk által készített melír tincseik miért sárgultak be néhány hajmosás után.

----------------------------------------
Mitől sárgulnak a tincsek?
----------------------------------------

A sárgulás rendkívül csúnya, némely esetben akár csirkesárga is lehet, ami rengeteget ront az egyébként jól levágott frizura összképén. Általában azért fordul elő, mert nem lettek beszínezve azok a tincsek, melyeket szőkítéssel hozott létre a fodrász. Ez a pár perces művelet garantálja, hogy a frizura a következő festésig vagy vágásig esztétikus marad, de sajnos sok fodrász lustaságból vagy spórolásból nem színezi meg a szőkített tincseket és így azok bizony hamar besárgulhatnak. Otthon ez ellen csak annyit tehetünk, hogy minden harmadik-negyedik hajmosásnál hamvasító sampont használunk, de ezt sem szabad túlzásba vinni, mert igen könnyen lilás-szürkés tincsek keletkeznek a frizurában.

A besárgult szőke melírokon általában már csak egy új melír segít, de bizonyosan állítható, hogy minden hajtípus számára létezik olyan szőke melír, ami nem sárgul be.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Ha szeretne végre egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor jelentkezzen be online 10% kedvezménnyel! Szalonjaink szigorú biztonsági feltételek mellett állnak rendelkezésre. Bejelentkezek és igénybe veszem a kedvezményt! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »