Fanny hajápolási tippjei

Mikor célszerű vágatni a hajunkból?

A legtöbb nő fél a hajvágástól. Nem akarjuk hajunk hosszát elveszíteni, mert korábbi fodrászunk elkövette azt a hibát, hogy nem annyit vágott, mint amennyit hagytunk volna magunktól. Gyakori hiba, de emiatt sajnos előfordul, hogy valaki fél évig semmit nem vágat a hajából és kétségbe esve azt veszi észre, hogy haja nem nő egyáltalán.

----------------------------------------
Ezért hasznos a rendszeres vágás!
----------------------------------------

Ha a haj nincs rendszeresen karbantartva, akkor a végéből több törik vissza, mint amennyi kinő, így a növekedés hiánya csak illúzió. A rendszeres vágás fontos, de egyáltalán nem mindegy annak gyakorisága. A megfelelő étkezéssel táplált haj több mint 1 centimétert nő egy hónap alatt, de óriási tévhit, hogy a hosszú hajat havonta kell vágatni, hogy egészséges maradjon.

Hosszú, vagy éppen növesztett hajat megfelelő ápolás mellett csupán 2-3 havonta kell igazítani, és akkor is csak a csúnya, töredezett végeket kell levágni, ami rendszeresen vágott hajnál nem több 1 centinél. Rövid frizura esetében persze más szempontok érvényesülnek, mert a haj növekedésével az ilyen típusú frizura elveszíti a formáját, ezért ezt rendszeresebben kell igazítani.

A Sisi királyné hajápoló kezelései által ihletett ANGERER SISI Hajpakolás rendszeres használata segít megóvni a hajszálakat, de a megfelelő gyakoriságú vágás ilyenkor is elengedhetetlen a tökéletes frizurához.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Nálunk biztosra mehet, mert minden fodrászunk munkájára garanciát vállalunk. Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor szeretettel várjuk szalonjainkban Budapesten! Jelentkezzen be hozzánk első alkalommal 10% kedvezménnyel itt:
Tökéletes frizurát szeretnék! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »