Fanny hajápolási tippjei

Mikor vágassunk a hajunkból?

A legtöbb nő fél a hajvágástól. Nem akarjuk hajunk hosszát elveszíteni, mert korábbi fodrászunk elkövette azt a hibát, hogy nem annyit vágott, mint amennyit hagytunk volna magunktól. Gyakori hiba, de emiatt sajnos előfordul, hogy valaki fél évig semmit nem vágat a hajából és kétségbe esve azt veszi észre, hogy haja nem nő egyáltalán.

----------------------------------------
Lehetséges, hogy magától nem nő tovább a haj?
----------------------------------------

A haj folyamatosan nő, de amikor nincs rendszeresen karbantartva a végéből több törik vissza, mint amennyi kinő, így az aggodalom csak illúzió. A rendszeres vágás tehát fontos, de egyáltalán nem mindegy annak gyakorisága. A megfelelő étkezéssel táplált haj több mint 1 centimétert nő egy hónap alatt, de óriási tévhit, hogy a hosszú hajat havonta kell vágatni, hogy egészséges maradjon. Hosszú, vagy éppen növesztett hajat megfelelő ápolás mellett csupán 2-3 havonta kell igazítani, és akkor is csak a csúnya, töredezett végeket kell levágni, ami rendszeresen vágott hajnál nem több 1 centinél. Rövid frizura esetében persze más szempontok érvényesülnek, mert a haj növekedésével az ilyen típusú frizura elveszíti a formáját, ezért ezt rendszeresebben kell igazítani.

Az ANGERER SISI hajpakolás rendszeres használata, melyet Sisi királyné hajápoló kezelései ihlettek, segíthet megóvni a hajszálakat, de a megfelelő gyakoriságú vágás elengedhetetlen a tökéletes frizurához.

----------------------------------------
Ápolja haját hosszának megfelelően!
----------------------------------------

A hajszálak tökéletes állapotának megőrzése érdekében a különböző hajhossz különböző ápolást igényel. Az ANGERER DELUXE hajápoló csomagokat úgy állítottuk össze, hogy a haj hosszának megfelelő ápolást nyújtsanak a mindennapokban.

DELUXE hajápoló csomag félhosszú vagy hosszú hajhoz
Hajnövesztés esetén különösen ajánlott.
Kattintson ide! »

DELUXE hajápoló csomag rövid hajhoz
Mindennapos ápolás a rendszeres hajvágások között.
Kattintson ide! »

Rendeljen online, 100% pénzvisszafizetési garanciával! Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »