Hajápolási tippek

Mit tegyünk az elrontott hajszínnel?

Otthoni hajfestés esetén vagy egy gyakorlatlan fodrásznál tett látogatás után is előfordulhat, hogy a kapott hajszín köszönő viszonyban sincs a várt eredménnyel. Árnyalatbeli különbségeket különböző embereknél persze ugyanaz a festék is okozhat, de a legrosszabb, amit ilyenkor egy nő tehet, hogy bemegy a legközelebbi drogériába és vásárol egy dobozos hajfestéket, amit az előző festést követően szinte azonnal a hajára ken.

A hajfestékek színének tervezése során minden esetben a festetlen hajat veszik alapul, ezért egy előzőleg már befestett haj újrafestését követően garantáltan más lesz az eredmény, amit egy fodrásznak figyelembe kell vennie. Viszont még a drágább dobozos hajfestékek minősége is gyakran elmarad a profi fodrászfestékekhez képest, ami foltos hajat eredményezhet. Ennél is kockázatosabb, hogy egy laikus nem tudhatja hogyan fog reagálni a korábbi festékösszetevő egy újabbra, ami nagy veszélynek teheti ki a hajat és a fejbőrt.

Amikor a festett szőke kicsit sárgás lett, akkor az újrafestés helyett használhatunk hamvasító sampont, de csak módjával, mert túlzott használat esetén belilulhat vagy szürkülhet a haj. A hamvasító sampon a barnára festett haj vörösödése esetén is segíthet, mert valamennyit tompít a vöröses árnyalaton. Ha nagyon elégedetlenek lennénk a kialakult hajszínnel, akkor mindenképp keressünk fel egy profi fodrászt, mert az újrafestéssel még a legjobb tudásunk szerint is komolyan kockára tehetjük hajunk egészségét, a kinézetünkről nem is beszélve.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor jelentkezzen be hozzánk 10% online kedvezménnyel itt: Online időpont kérés »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »