Hajápolási tippek

Néhány tipp a szebb és egészségesebb hajért!

Négyből három magyar nő félhosszú vagy hosszú hajat visel amire általában kevesebb mint tíz perce van reggelente, ezért a többség könnyen kezelhető frizurát szeretne, aminek alapfeltétele a megfelelő ápolás. Az őszi-téli időszakban két dologra különösen figyelni kell: egyrészt, hogy ne fázzon meg a fejbőr, másrészt, hogy különösen a fűtött helységekben szárazabb levegő miatt fokozottan kell ápolni, védeni hajunkat, hogy frizuránk könnyen kezelhető maradjon.

----------------------------------------
Hidegben is hidratálni kell a hajszálakat!
----------------------------------------

Lehetőleg kerüljük a nagy hőmérséklet-ingadozást, hideg időben viseljünk sapkát és hajmosás után mindig szárítsuk meg a hajunkat. Jobb teljesen mellőzni a reggeli hajmosást. Bár a haj könnyebben megszárad, a fejbőr minden hajmosásnál felázik, ezért könnyen megfázhat.

A száraz levegő miatt nagyon fontos a hajszálak hidratálása. A könnyű kezelhetőség érdekében minden hajhossz és hajtípus esetében tartsuk be a 3 lépéses hajápolást, azaz hajmosás után mindig használjunk balzsamot, és minden második hajmosásnál balzsam helyett pakolást.

----------------------------------------
Hogyan válasszunk hajhosszunknak megfelelő hajápolókat?
----------------------------------------

Sokan nem tudják hogy a különböző hajhossz különböző ápolást igényel. Hajunk tökéletes állapotának megőrzése érdekében a 3 lépéses hajápolás mellett hajhosszunknak megfelelően érdemes választanunk az alábbi hajápolók közül:

Fésülést könnyítő spray:
A kifésülő spray használata elsősorban hosszú vagy félhosszú haj esetén javasolt a törölköző száraz hajon. Megvédi a hajszálakat a rendszeres fésülés okozta fizikai sérülésektől és a statikus feltöltődéstől, így használatával frizuránk tovább marad könnyebben kezelhető.

Hajápoló tej:
A hajápoló tej lényegében a hajpakolás könnyített, hajban maradó változata, ami rövid haj esetén ideális. Rövid haj esetén rendszeresek a vágások, ezért a köztes időben a hajápoló tej megfelelően táplálja és hidratálja a hajszálakat.

Hajvégápoló szérum:
A hajvégápoló olaj használata hosszú vagy félhosszú haj esetén szükséges a töredezés megelőzése érdekében. Hajnövesztés esetén a hajvégápoló olaj plusz védelmet biztosít a hajvégek számára. Rendszeres használatával kevesebbet kell visszavágni a hajból, így szép hosszú frizuránk lehet.

Hajunk adottságai, valamint aktuális állapota nagymértékben meghatározzák az elkészíthető frizura variációkat, egészséges hajból viszont többfajta frizurát lehet készíteni, és az elkészített frizura tartósabb is lesz.

----------------------------------------
ÜNNEPI MEGLEPETÉS:
Minden online megrendelés mellé +1 ANGERER sampon ajándékba!

----------------------------------------

Próbálja ki a professzionális ANGERER DELUXE hajápoló csomagokat, melyek a haj hosszának megfelelő ápolást nyújtanak a mindennapokban!

Most minden december 18.-ig leadott online megrendelés mellé ajándékba adunk +1 ANGERER KERATIN hajsampont!

Rendeljen kényelmesen és biztonságosan online, 100% pénzvisszafizetési garanciával! Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »