Fanny hajápolási tippjei

Nyári hajápolás, ahogy a profik csinálják

A nyári hajápolásnak alapvetően három fő szabálya van. A kíméletes hajápolás, a fokozott hidratálás és a megfelelő nyári hajviselet.

----------------------------------------
Ápoljuk kíméletesebben a hajat
----------------------------------------

Nyáron sokkal jobban izzadunk, strandra járunk, gyakrabban kell hajat mosnunk. Tegyük ezt tiszta vízzel vagy csak egészen kevés samponnal, hogy megkíméljük a hajat a felesleges terheléstől. Mielőtt találkozna hajunk a klóros vagy sós vízzel, öblítsük le egy zuhannyal. Ennek következtében vizesen már kevesebb klórt és sót fog a hajad magába szívni. Miután kijöttünk a vízből, öblítsük ki ismét, hogy kellően megtisztítsd. A törölközővel ne dörzsöljük, csak gyengéden itassuk fel a nedvességet.

Felejtsük el a hajszárítót és a forró hajsütőket. Ha elég meleg van, nyugodtan hagyjuk, hogy a haj magától száradjon meg. A hajegyenesítő és göndörítő vasak pedig különösen roncsoló hatásúak, ezért hagyjuk ezeket a különleges alkalmakra. A különféle fixáló készítmények, waxok, hajhabok és lakkok a napsütés hatására ragacsossá válhatnak, tönkreteszik a frizurát és szárítják is a hajat, így ezeket is hagyjuk el.

----------------------------------------
Fokozottan hidratáljunk kívül és belül
----------------------------------------

Legalább minden második, harmadik hajmosásnál használjunk pakolást a balzsam helyett. Az öblítést nem igénylő olajok és krémek is sokat segíthetnek a nedvességmegőrzésben, de minden esetben ügyeljünk, hogy csak a hajvégeket hidratáljuk, különben zsírossá, elnehezültté válik a frizurád.

Igyunk sok folyadékot, mert a vízhiány azonnal meglátszik a szálakon, márpedig a belső pótlást semmilyen külsőleg felkent ápoló termék nem tudja helyettesíteni.

----------------------------------------
Válasszunk strandálló frizurát
----------------------------------------

A szezon elején és a végén is érdemes elmenni a fodrászhoz egy-egy frissítő vágásra. Ezáltal egészséges hajvégekkel vághatunk neki a nyárnak, amelyeket kevésbé visel meg a kivédhetetlen károsodás. A középválaszték és az éles oldalválasztékok is kerülendők nyáron, hogy elkerüljük a napszúrást vagy a leégett fejbőrt.

Védjük a hajat a tűző naptól kalappal vagy kendővel, és fogadjuk el hogy a párás környezetben így is, úgy is begöndörödik, kócolódik a hajunk, ezért teljesen felesleges egész nap igazgatni a frizuránkat. Ha tehetjük, válasszunk inkább természetesen kócos hatású hajviseletet!

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor jelentkezzen be hozzánk 10% online kedvezménnyel itt: Online Bejelentkezés »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »