Hajápolási tippek

Ősz hajszálak? Inkább kerüljük a festést!

Az idő múlásával előbb utóbb mindenkinél megjelennek az ősz hajszálak, melyekkel valamit kezdeni kell. Az első kérdés, amit sokan feltesznek maguknak az: Mostantól muszáj állandóan festetnem? Ettől vajon egészséges marad a hajam?

----------------------------------------
Kerüljük a teljes festést!
----------------------------------------

Megnyugtathatunk mindenkit, hogy az őszülés a haj szempontjából nem a világ vége. Aki viszont nem szeretne együtt élni vele, annak figyelembe kell venni néhány szempontot. Az első tanács az, hogy kerüljük az egyszínű teljes festést. Ha egyszínű festést választunk, akkor hajunk növekedési ritmusának megfelelően azonnal látszani fog a lenövés, ami újabb és újabb festést igényel. A rendszeres festés gyakoriságának növelése a legjobb állapotban lévő hajat is tönkre teheti, ezért ez a megoldás semmiképp sem javasolt. Ha mégis egy színt szeretnénk, akkor válasszunk inkább színezőt, ami a hajmosások során fokozatosan veszít a színéből, így az átmenet is fokozatos lesz.

----------------------------------------
Mi a legjobb megoldás?
----------------------------------------

A spórolási okokból otthon végzett festés azért nem javasolt, mert nem megfelelő kivitelezés esetén az ősz hajszálakat másképp fogja meg a festék, ami csúnyán elrontott frizurát eredményezhet. A fentiek elkerülése érdekében a teljes festés helyett válasszuk inkább az őszülő haj számára sokkal előnyösebb melírozást. Egy megfelelően kivitelezett melír rendkívül látványos tud lenni, megóvhatjuk vele hajunkat a folyamatos festés által okozott roncsolódástól és sokkal ritkábban kell a lenövés miatt bosszankodnunk.

----------------------------------------
Legyen Önnek is tökéletes frizurája!
----------------------------------------

Minden esetben mást kell rejteni, vagy előtérbe hozni ahhoz, hogy a legideálisabb oldalát mutassuk egy nő külsejének, de mindenki számára létezik olyan frizura, ami a színek és a vágás összjátékával fiatalos és vonzó külsőt kölcsönöz.

Ha szeretne egy igazán Önhöz illő frizurát, akkor jelentkezzen be hozzánk 10% online kedvezménnyel itt: Online időpont kérés »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »