Fanny hajápolási tippjei

Problémás a haja? Ne törődjön bele!

Az egészséges haj rugalmas és selymesen fénylő, amiből igazán jó frizurát lehet készíteni. Ha megfelelően ápoljuk és gondozzuk a hajunkat, akkor az könnyebben kezelhető lesz. Nem kell beletörődni abba, ha valakinek száraz és töredezett a haja, mert a megfelelő hajápolással mindenkinek szebb és egészségesebb haja lehet. Ehhez nem kell mást tennünk mint eddig, csak egy kicsit másképp.

Az ideális hajápolás a megfelelő hajápoló termékek kiválasztásával kezdődik. Olyan hajápoló termékeket kell keresnünk, melyek összetevői között szerepel a keratin, a tejprotein valamint egyéb ápoló olajok, mint például a jojobaolaj vagy a kókuszolaj. Az egészséges és gondtalan haj feltétele a 3 lépéses hajápolás, amihez mindössze 3 dolog szükséges: sampon, balzsam és hajpakolás.

----------------------------------------
Hogyan végezzük a 3 lépéses hajápolást?
----------------------------------------

Első lépésben átlagosan 2-4 naponta javasolt megmosni a hajunkat, alkalmanként két egymást követő samponos mosással. Fontos, hogy leginkább a hajtöveket samponozzuk, mert az zsírosodik be, nem pedig a haj teljes hossza. Ezt követően hajtípustól függetlenül minden esetben hajbalzsamot kell használni, amit a kézzel kicsavart nedves haj teljes hosszára egyenletesen, a hajtövektől 5 cm-re kezdve kell felvinni. Minden negyedik, ötödik alkalommal a balzsam helyett használjunk hajpakolást, amit minimum 15 percig hagyjunk hatni. Ezt sokan elvétik, mert balzsamozás után és nem ahelyett használják a pakolást.

Könnyen zsírosodó haj esetén kerüljük a gyakori fésülgetést, simogatást, mert ezzel nagyon sok koszt vihetünk fel a hajunkra. Figyeljünk oda arra is, hogy balzsamot, pakolást vagy hajvégápolót még véletlenül se vigyünk fel a hajtövekre, mert befülled tőlük a fejbőr, ami minden esetben zsírosodáshoz vezet. A megfelelő termékek kiválasztásával és a 3 lépéses hajápolással hajunk szebb és egészségesebb lesz, így több fajta frizurát lehet készíteni, és az elkészített frizura tartósabb is lesz.

----------------------------------------
Megújult termékeink május végétől újra rendelhetők lesznek!
----------------------------------------

A hajszálak tökéletes állapotának megőrzése érdekében a különböző hajhossz különböző ápolást igényel. Az ANGERER DELUXE hajápoló csomagokat úgy állítottuk össze, hogy a haj hosszának megfelelő ápolást nyújtsanak a mindennapokban.

DELUXE hajápoló csomag félhosszú vagy hosszú hajhoz - Válogatott kombináció a félhosszú vagy hosszú haj gyengéd ápolásához. Hajnövesztés esetén különösen ajánlott.
Nézze meg a termékcsomagot itt! >>

DELUXE hajápoló csomag rövid hajhoz - Válogatott kombináció a rövid haj gyengéd ápolásához. Mindennapos ápolás a rendszeres hajvágások között.
Nézze meg a termékcsomagot itt! >>

Hajunk adottságai, valamint aktuális állapota nagymértékben meghatározzák az elkészíthető frizura variációkat. Egészséges hajból több fajta frizurát lehet készíteni, és az elkészített frizura tartósabb is lesz.

Rendeljen online, 100% pénzvisszafizetési garanciával! Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »