Fanny hajápolási tippjei

Szalonjaink újra nyitva vannak!

Örömmel értesítjük, hogy a 2,5 milliomodik védőoltás beadását követően a hatályos rendelkezéseknek megfelelően fodrász szalonjaink megnyitottak, így Ön újra ellátogathat üzleteinkbe.

Tájékoztatjuk, hogy fodrászataink továbbra is csak előzetes bejelentkezés esetén üzemelnek. Szeretettel várjuk Önt szigorú biztonsági feltételek mellett, várakozás nélkül.

A telefonhívások megnövekedett száma miatt kérjük, hogy ha időpontot szeretne akkor válassza inkább az online bejelentkezést. Online bejelentkezési lehetőség itt »

Olvassa el az Ön egészsége érdekében hozott intézkedéseinket itt »

Természetesen továbbra is minden változásról értesíteni fogjuk Önt, de kérdés esetén kérjük írjon a kapcsolat@angerer.hu e-mail címre és készséggel válaszolunk.

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »